Do kraja emitiranja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Amel će postati pravi poliglot - nakon hrvatskog i engleskog jezika sada pjeva na španjolskom!

U prošlotjednoj emisiji kao Madona Amel Ćurić je briljirao, a večeras je utjelovio kolumbijskog skladatelj hitova J Balvina.


 

Pjesmom ''Mi Gente'' koja u prijevodu znači moji ljudi Amel je izveo energičan nastup kojem je zasigurno pridonijela i sjajna ekipa plesača i plesačica koji su unijeli dašak ljetne atmosfere.

Damir Kedžo komentirao je: ''Ovo je jedan od najvećih hitova lani, upoznat sam s pjesmom. Meni je čak bolja od Despacita'', rekao je i dodao: ''Plesačice i cijeli nastup – jako atraktivno svaka čast''.

Obzirom na to da je ''Despacito'' najslušanija pjesma ikad i broji preko pet milijardi pregleda nas zanima slažete li se s Kedžom ili…

Draža pjesma mi je...

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju