Kao posljednji u četvrtoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' nastupio je Amel Ćurić postavši 'kraljica popa'.

U najvećem izazovu do sada Amel Ćurić pokazao je kako se zahtjevna koreografija može uklopiti s još zahtjevnijim vokalom.


 

Pjesmom ''Holiday'' predstavio se u liku MadonnePrije samog nastupa Amel je bio svjestan kako čeka ni malo jednostavan zadatak. ''Ovo nije moja sigurna zona. Il' će bit' pravo dobro il će bit' jako loše'', rekao je.

Na kraju je ispalo jako, jako dobro, a upravo je to i zadalo muke našem četveročlanom žiriju. ''Za kraj nam nisi olakšao posao. Bio si odličan'', rekao je Damir Kedžo i dodao: ''Imao sam već posloženo kako bi to sve skupa moglo izgledati, ali si mi opasno zamutio planove i hvala ti na tome'', rekao je aludirajući na bodovnu ljestvicu.

Ostali su se članovi žirija također složili da je Amel bio odličan, a hoće li to pokazati i bodovima ostaje nam za vidjeti.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju