Alen i Ela u trećoj emisiji uživo plesali su sambu.

Nastup opasno divlje zvijezde koja će se ostaviti glume čim dobije 10 od Cibocija. Za Alena je ljubav kad se u prirodi osjeća dobro i mirno. Nažalost živimo u vremenu gdje sve manje brinemo o prirodi. 

"Alene sve znaš. Drago mi je da se samba ne pleše u Rijeci. Došlo mi je u jednom trenutku da ti kažem - opusti ruku! Omela me ta ruka, nije bilo gibanja i te lakoće. Ali ja znam da si ti borac. Budeš ti to savladao", započela je Larisa.

"Moram se složiti s Larisom da je bilo grča kroz ples. Ali ja sam veliki fan tog tvog šarma. Ja te volim gledati", istaknula je Franka.

"Slažem se taj šarm je bio evidentan i bilo je super dok nisu počeli ti samba dijelovi", kratko je komentirao Igor.

"Meni je nedostajala samba. Svi su naveli posljedice, a kod tebe su uzrok spora stopala. Malo više raditi stopala i sve će to biti puno bolje", poručio je Marko. Osvojili su 17 bodova žirija.

 

Prisjetimo se, u drugoj emisiji izveli su rokerski paso doble. U duhu druge emisije i nezaboravne godine Alen nas je proveo kroz svoju maldost. "Ja mislim da ti ta divljina ide dobro. Pohvalio bih one dijelove kad si solo. Sve u svemu volim gledati kako plešeš", istaknuo je Igor Brberić. Od žirija su osvojili 26 bodova.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju