Albina Grčić i Mario Ožbolt u četvrtoj emisiji uživo plesali su quickstep.

U brzom ritmu sambe Albina i Mario pokazali su da nema toga što oni kao par ne mogu ostvariti. Budući da je večer bila posvećena uspomenama Albina se prisjetila svog najvećeg nastupa u karijeri – onoga na Euroviziji. Stoga je Mario u koreografiji uspio povezati elemente iz Albinine najveće uspomene. „Moram pohvaliti koreografiju u kojoj je bila odlična kombinacija osnovnih i naprednih koraka. Kod tebe bi vrijedilo ono pravilo manje je više“, kratak je bio Marko Ciboci. „Ovo je definitivno tvoj najbolji nastup do sada, ali može to još. Zrno po zrno, nastup po nastup...“, slikovit je bio Igor Barberić. Za ovaj nastup osvojili su 29 bodova žirija.

Zvijezda koja je dala gas i sad više nema kočenja. Bombastični plesni hit poznat po šljokicama donijeli su ove večeri Albina i Mario.

 "Što se plesa tiče Albina ovo je večeras bila tvoja najbolja izvedba. Okvir je bio solidan, kretanje u kontaktu je bilo također solidno. Ja bih malo više poradio na sinkronizaciji koraka, radila si sitne korake ja bih želio da se malo više odgurneš. Ali sve u svemu ovo je tvoja najbolja izvedba", pohvale je redao Marko Ciboci.

"Sad kužim šta mi nedostaje kod tebe. Nedostaje mi da budeš sebičnija na plesnom podiju. Fali mi konstanta da ja s tobom uđem u taj ples i slažem se s Markom da je ovo bila tvoja najbolja izvedba", zaključila je Larisa Lipovac Navojec.

Osvojili su 29 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju