U četvrtoj emisiji uživo Marko Petrić i Gabriela Pilić plesali su bečki valcer.

U prošloj emisiji Marko i Gabriela predstavili su nam se rumbom za koju su osvojili 30 bodova od žirija. Strastvenu rumbu učinili su emotivnom te uz Oliverovu pjesmu prizvali uspomene kojima su publiku ostavili bez teksta. „Imaš sve fantastično, čiste pokrete, genijalnu koreografiju i partnericu. Samo mi još fali taj završni žar, taj iskorak“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec i pokazala Marku kako treba izgledati pokret s tim žarom.

Ljubav koja će trajati zauvijek - pisalo je na plakatu filma koji im je bio inspiracija za večerašnji ples. Oni imaju čiste pokrete, još samo malo da porade na žaru i skoknu do savršenstva. Da je duh Marko bi volio biti u Gabrielinom autu nakon probe kako bi čuo kako bližnjima komentira probu.

Bio je ovo bečki valcer s primjesama lončarenja. "Imao si sve, imao si plesnost, gracilnost. Bilo je stvarno super sve zajedno", istaknuo je Igor Barberić. "Ja jako volim taj film i jako volim tu scenu s kojom ste otvorili ples. I drago mi je da je s tom scenom napokon proradilo ono što smo prije govorili. Napokon sam vidjela Marka kojeg sam željela vidjeti. Bravo, čestitam vam!", pohvalila je njihov ples Larisa Lipovac Navojec, a Franka je samo nastavila taj niz i također čestitala. Marko Ciboci također je pohvalio Marka i samo dao savjet za bolje držanje glave.

Osvojili su 32 boda žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju