Mario Petreković imao je čast biti i glas i lik Aladdinovog Duha iz svjetiljke!

Iz Disneyeve režije na velike i male ekrane 2019. godine stiže adaptacija dobro poznatog animiranog filma "Aladdin". Ovoga puta format je igrani film, Aladdin je Mena Massaud, Jasmina je Naomi Scott, a Duh iz svjetiljke je Will Smith. U hrvatskoj sinkronizaciji to su redom Fabijan Pavao Medvešek, Franka Batelić i Mario Petreković koji su sa zadovoljstvom posudili glasove glavnim likovima.



Zanimljivo je kako je Mario Petreković osim glasa, Duhu iz svjetiljke posvetio cijeloga sebe. Naime, u All stars sezoni emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, tzv. gljiva mu je odredila i priuštila ponovni susret s ovim osebujnim Disneyevim likom. Pogledajte kako je odradio zadatak:



Budući da je Petreković izašao kao pobjednik prve sezone emisije, očekivano je da je njegova transformacija uspjela oduševiti i žiri i publiku. Je li uspio i 2019. godine iza kamera, s glasom kao jedinim adutom, moći ćete prosuditi sami gledajući hrvatsku sinkronizaciju filma.

U originalnom animiranom filmu iz 1992. Duhu je glas dao legendarni Robin Williams
Hrvatska je već dobivala brojne pohvale upravo od strane Disneya za najbolje sinkronizacije njihovih crtića u Europi.

Uspješnost sinkronizacije igranog filma „Aladdin“ ne propustite provjeriti ove subote na Novoj TV. Više filmskih naslova pronađite na novatv.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju