Nisu mu se baš svidjeli Martinini komentari, ali je zato večera bila za pamćenje

Iako si je na Supertalentu ispunio najveću životnu želju nije sve išlo po planu. Mujo Memić kojeg se dobro sjećate iz prošlogodišnje sezone Supertalenta bavi se sevdahom.


 

Nakon nastupa koji je najviše bio posvećen njegovoj simpatiji Maji Šuput uslijedili su komentari koji Muji ni najmanje nisu odgovarali.

Mujino nastojanje da predstavi sevdah u Supertalentu još jedanput naišlo je na odbiijenicu žirija, a posebno ga razljutio Martinin komentar koja je kazala da je Mujina izvedba 'prestrašna i neslušljiva'.

''Oni niti vole sevdah, niti znaju što je sevdah, niti se razumiju u sevdah i kao takvi nisu kompetentni da bi me mogli ocijeniti. Martina Tomčić ne voli sevdah i to je glavni razlog što me stalno ruši. Nikad nije poslušala niti jednu sevdalinku i sad ona kaže da je to prestrašno, a prestrašne su te njezine riječi.'', kazao je Mujo.

Davor Bilman ublažio je situaciju osvrnuvši se na to kako se Mujo više trebao kretati po pozornici i poraditi na scenskom nastupu s čime se i sam Mujo složio.

 

Međutim, nakon večere s Majom Šuput Mujo je na kraju zaključio: ''Vidim da stvarno sa sevdahom nemam što ovdje tražiti tako da je ovo moj definitivni oproštaj sa Supertalentom.''

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju