"Ahmete, kolege su rekla da imaš lijep glas, doista imaš" - komentirala je Martina

Ahmet Hirkić iznenadio je žiri kada je rekao da je na Supertalent došao zbog "treba", ovaj 19-godišnjak je otpjevao hit Plavog orkestra i tako ostavio dojam simpatičnog mladića koji "uopće ne pjeva loše".

"Osjećao sam se odlično nisam imao toliko treme kao što sam očekivao, ali zadesio me problem kad sam počeo pjevati, grlo i usta su mi ostali potpuno suhi te sam jedva otpjevao pjesmu, nisam se mogao sjetiti nijedne riječi" - rekao je Ahmet.

„Ahmete, kolege su rekla da imaš lijep glas, doista imaš. Nisu rekli da si cijelo vrijeme prilično intonativno vozio, ali u krivoj traci. Mislim da si čak toga i svjestan jer u jednom manjem dijelu pjesme si baš lijepo pjevao“ – rekla je Martina. Nakon nastupa Ahmet nam je otkrio da mu se od žirija najviše svidjela Martina koja mu je uputila jako lijepe riječi: "Mislio da je stroga, ali sam na kraju shvatio da je skroz suprotno od toga te da je jako pravedna osoba"

Ahmet pohađa srednju školu za medicinskog tehničara u Zadru, a uz to se bavi građevinom i bauštelom. Od 3.razreda osnove škole svira klavijature, išao je u glazbenu školu. U srednjoj školi kupio je gitaru i počeo učiti sam preko interneta i tutorijala. 

"Dojmovi nakon nastupa su bili extra nisam dobio nijedan X. Komentari žirija super, a posebno komentar Martine koja me je podržala u mom radu i shvatio sam da sam malo više fulo i da je trebalo više pripreme za sve to. Voditelji su bili odlični jako su mi se svidjeli, a porodica je zadovoljna samim tim što sam se prijavio i odlučio na taj korak" - otkrio nam je Ahmet.

 

 

S kolegom, koji je na audiciju došao u pratnji, Ahmet je počeo raditi na trap glazbi. Zapravo nije siguran da može opisati glazbu koju radi, nazvao bi to nekako rap disco. Za Supertalent se pripremao, kako kaže, dva mjeseca: "Nisam imao mogucnosti više jer sam prebukiran školom i praksom. Moja su očekivanja bila ta da se svidim žiriu i ostalom kolektivu te da se zezam i da na taj način se svidim publici koja će slušati pjesme Sike Kamate i Pashe Pajsera. Glavni uzor, s kim bi volio zapjevati jednog dana, je Seyo Sexon. Nitko ne zna zagrijati raju i napraviti show kao on." - rekao je simpaični Ahmet koji ipak nije prošao dalje u Supertalentu.

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju