Ne propustite prvu epizodu najpopularnijeg showa!

Ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV započinje najpopularniji talent show na svijetu – Supertalent. Mnoštvo natjecatelja stalo je pred stručni žiri kojega čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić, no samo oni najbolji i najposebniji dobit će priliku za prolazak u daljnje natjecanje. U audicijskim emisijama vidjet ćemo pregršt talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa. Prva emisija donosi brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom dirljivom izvedbom zasigurno potaknuti i vrtlog emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja.



U prvoj epizodi vidjet ćemo brojne glazbenike, a jedan od njih je i Pavao Anić, sljepovidni pjevač i harmonikaš koji dolazi iz Siska, a oduševit će žiri izvedbom sevdaha. “Sevdah liječi i izcjeljuje sve rane.”, tvrdi Pavao, a u snagu njegove emocije uvjerit će se i žiri. Mladići koji dolaze iz Međimurja i Karlovca, okupljeni u sastav Scifidelity orchestra, a koji obožavaju jazz i nastupe po ulicama, rasplesat će sve prisutne u studiju, a dvojcu Duo duhovnik Martina će poručiti: “Ukoliko bi vas se za punog mjeseca poslalo na sjevernu polutku u doba polarnih noći, to bi bilo iznimno riskantno!“



Od plesača vidjet ćemo Šetalice, članice Matice umirovljenika iz Osijeka koje će doći pokazati da im ni u u osmom desetljeću zabave, plesa i smijeha ne nedostaje. Zagrepčanka Anja Bijelić plesom na visećem obruču fascinirat će žiri, dok će ih Dijana Mijatović osvojiti glasom.



U prvoj epizodi vidjet ćemo još i neke zanimljive nastupe natjecatelja s nekim nesvakidašnim talentom. Tako će žiri ostati u čudu kada pred njih stane Ivan Stojiljković, dvanaestogodišnji dječak iz Koprivnice s nevjerojatanim talentom – vlastitim tijelom privlači metal. „Drugima je neobično, meni je to sve normalno. Smatram se običnim dječakom i ništa više'', rekao je Ivan, a u iznimnost njegova talenta osobno se uvjerio Janko kojega je Ivan zamolio da baci kovanicu na njega.



Zanimljiv nastup osigurat će i Roza Hipnoza koja će pred žiri stati sa svojom ribicom Đozefinom koju će pokušati hinotizirati. Hoće li joj to proći za rukom, ostaje nam za vidjeti, a osim natjecateljice, ribicu Đozefinu pokušat će hipnotizirati i žiri.

Tko će sve fascinirati žiri, a tko neće zaslužiti prolazak dalje, ne propustite doznati već ove nedjelje u prvoj epizodi Supertalenta od 20 sati na Novoj TV! 



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju