Nova sezona donosi uzbudljive točke koje zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Šesta sezona najgledanijeg svjetskog talent showa 'Supertalenta' počinje ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV.

Nova sezona donosi nove, uzbudljive i atraktivne točke koje zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Novoj sezoni Supertalenta, osim četveročlanog žirija, veseli se i dobro uigrani dvojac voditelja Rene Bitorajac i Igor Mešin. „Od ove sezone očekujem da Igor bude dobar kao i svake godine'', u šali je rekao Rene i nastavio: „Uvijek smo u iščekivanju. Nikada ne znamo tko će doći i s kakvom će se točkom predstaviti, a svake sezone dolaze fenomenalni ljudi. Nadam se da će tako biti i ove''.

Kao što svatko od članova žirija ima mogućnost stisnuti zlatni gumb te tako kandidata koji ih je oduševio poslati direktno u polufinale, tu mogućnost imaju i voditelji. „Malo je lakše članovima žirija jer oni kao individue stišću zlatni gumb dok Igor i ja zajedno. Nama je dovoljno da se mi pogledamo. Imamo sličan afinitet i do sada nismo imali s tim problema. Uvijek se složimo.'', otkrio je Rene.

U audicijskim emisijama koje slijede vidjet ćemo pregršt talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa. U prvoj emisiji vidjet ćemo brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom dirljivom izvedbom zasigurno potaknuti i vrtlog emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja.

Od pjevača na pozornicu Supertalenta stat će neki natjecatelji koji će izmamiti suze kod žirija, ali i neki koji će s nje otići s četiri iksa od žirija. Od plesača u prvoj epizodi vidjet ćemo plesnu skupinu, samostalne plesače, ali i jedan zanimljiv hrvatsko-francuski plesni i ljubavni par. Mladi glazbenik iz Šibenika pokušat će zadiviti žiri svojom virtuoznom skladbom na klaviru, dok će ih jedan mladi mađioničar pokušati očarati svojim trikovima.

Žiri će se upoznati i s taekwondoom koju će izvesti natjecatelj iz Bosne i Hercegovine prezentirajući svoj talent kroz razbijanje ploča od ciporeksa, dok će se jedna vesela ekipa iz Slovenije predstaviti akrobatskom košarkom.

O kakvim se talentima sve radi, ne propustite doznati u nedjelju u 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju