Egzotični Tajland poprište je urnebesne avanture četvorice najboljih prijatelja.

U nastavku rekordne hit komedije, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) i Doug (Justin Bartha) otputuju na egzotični Tajland na Stuevo vjenčanje. Nakon Dougove nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne želi riskirati i odlučuje se za doručak prije vjenčanja. No, stvari ipak ne idu uvijek onako kako smo ih planirali.

Što se dogodi u Vegasu, možda ostaje u Vegasu, ali što se dogodi u Bangkoku, ne možete ni zamisliti – majmuni, tetovaže i povratak g. Chowa!

Prvi dio trilogije Mamurluk nije razočarao nikoga, ali niti drugi nastavak filmske kritičare nije ostavio ravnodušnima. Snimanje nije bilo jednostavno, a neke od zanimljivosti o drugom nastavku Mamurluka pročitajte u nastavku.

Potpuno iskren smijeh
Dok su snimali scenu u kojoj Stu otkrije da ima tetovažu na licu, Bradley Cooper se počeo smijati iako to nije bilo prema scenariju. Redatelju Toddu Phillipsu se svidio Cooperov iskren smijeh pa je odlučio scenu zadržati u filmu.

 

Snimanje uz trovanje hranom
Scene u kojima Ed Helms pleše na cesti bez majice glumac je snimao dok je bio bolestan, a trovanje hranom izazvala je loša hrana na setu Mamurluka. Tako je Helms nakon svakog pokušaja snimanja te scene morao leći na pod i odmoriti se te bi potom ponovno snimao scenu.

 

Ostvaren očekivani uspjeh prvog filma
Todd Phillips i njegova ekipa na drugom nastavku legendarnog Mamurluka počeli su raditi 2 mjeseca prije negoli je izašao prvi dio filma. Time je Phillips potvrdio koliko vjeruje u uspjeh same priče i ekipe sa seta.

 

Tužba zbog tetovaže
Tetovaža na licu s kojom se jutro poslije probudio Stu zapravo je replika tetovaže kakvu na licu ima Mike Tyson. Tattoo majstor koji je tetovirao Tysona, Victor Whitmill, podnio je tužbu protiv kompanije Warner Bros tvrdeći da on polaže autorska prava na tetovažu na Tysonovu licu. Sud je odbio njegovu tužbu uz obrazloženje da su mu argumenti smiješni.

 

Veteranka glume majmunica Crystal
Crystal i Bradleyu Cooperu ovo nije prvi susret. Zajedno su 2006. godine snimali film 'Kod kuće je najljepše'. Crystal je također i s Kenom Jeongom glumila u seriji 'Klub otpisanih', a pojavljuje se u 3. sezoni legendarne serije 'Malcolm u sredini'. Iako je Crystal navikla na svjetla reflektora, nakon Mamurluka 2 pojavila se zabrinutost publike zbog mogućnosti da je Crystal razvila ovisnost o cigaretama. Phillips je, međutim, pojasnio kako na njegovom setu Crystal nikada nije držala zapaljenu cigaretu, a dim je dodan digitalno.

Što je sve nezaboravna četvorka proživjela u "Mamurluk 2" provjerite u petak navečer na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju