Večer premijera na Novoj TV osim novih nastavaka serije Lud, zbunjen, normalan i prve epizode treće sezone MasterChef, donosi i drugi, premijerni nastavak urnebesne komedije – 'Mamurluk 2'.

The Hollywood Reporter – „Ovaj će Vas film nasmijati više od bilo kojeg filma u svojoj konkurenciji.“ Reel Views – „Tko god se nasmijao do suza na 'Mamurluk', smijat će se i na 'Mamurluk 2'.

Večer premijera na Novoj TV osim novih nastavaka serije Lud, zbunjen, normalan i prve epizode treće sezone MasterChef, donosi i drugi, premijerni nastavak urnebesne komedije – 'Mamurluk 2'. Film je nominiran za nagradu MTV Movie Awards za najbolju glumu u komediji, te nagradu People's Choice za najdražu komediju i najdražu glumačku postavu.

U nastavku hit komedije, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) i Doug (Justin Bartha) otputuju na egzotični Tajland na Stuevo vjenčanje. Nakon Dougove nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne želi riskirati i odlučuje se za mirni doručak prije vjenčanja. No, stvari ipak ne idu uvijek onako kako smo ih planirali. Nakon mirne večeri provedene na plaži uz pivo i sljezove kolačiće, Stu, Alan i Phil probude se u nepoznatom stanu u Bangkoku. Doug je u odmaralištu, ali Teddy je nestao. Majmun ima nečiji otkinuti prst, Alan obrijanu glavu, Stu tetovažu na licu, a niti jedan se ne može sjetiti što se zapravo dogodilo. Pokušavajući pronaći Teddya prije vjenčanja, ekipa se vraća se na mjesta na kojima su bili noć prije. Obilaze striptiz klubove, salone za tetovažu i majmune koji prodaju kokain na ulicama. Što se dogodi u Vegasu, možda ostaje u Vegasu, ali što će se dogoditi u Bangkoku, ne možete ni zamisliti – majmuni, tetovaže i povratak g. Chowa!

Bivši američki predsjednik Bill Clinton posjetio je set za vrijeme snimanja u Bangkoku, a u cameo ulozi pojavljuje se i legendarni boksač Mike Tyson.

Provedite petak uvečer pred TV ekranom, jer Nova TV 20. ožujka u 22.15 sati premijerno donosi drugi nastavak urnebesne hit-komedije – 'Mamurluk 2'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju