Ako ga dosad niste obožavali, sada zasigurno hoćete...

Osoba koja urnebesnu komediju "Gospodar vjenčanja" nosi je zasigurno Kevin Hart. Presimpatični komičar nasmijat će vas do suza s brdom "provala" i savršeno tempiranih smiješnih izraza lica. U nastavku pročitajte zašto ga toliko vole...

1. Kevin obožava svoje fanove

Nakon što je film izašao, kupio je sva mjesta u kinu blizu Toleda u Ohiju i zatim nagovarao obožavatelje da odu u kino i na ulazu kažu: 'Kevin me poslao'. 500 ljudi ušlo je na ovaj način na projekciju.

2. Ovaj je komičar malo više od 1,60 m i to uopće ne smatra nedostatkom

Štoviše, za sebe vrlo često kaže kako visinu nadograđuje karakterom. Često se sam šali oko toga: jedan od njegovih stand-upova zove se 'Ja sam odrastao mali čovjek'.

3. Od prodavača cipela do dizajnera

Prije nego što je postao bogat i slavan, imao sasvim dosadan posao. Radio je kao prodavač cipela: 'Bio sam najbolji. Prodavao sam stvari zaghvaljujući isključivo svojoj osobnosti. Prodavao sam čizme trkačima, toliko sam bio dobar ' – rekao je u intervjuu za Complex. Kasnije je postao i dizajner vrlo uspješne linije tenisica za Nike.

4. Vjerno prati Kardashianke

Možda iznenađujuće, ali istina je. Kevin Hart obožava Kardashianke. Na njihov reality show ga je 'navukla' supruga. Sada ih toliko vjerno prate da kad ga zove na telefon, javlja se s rečenicom: 'O moj Bože, što je Rob napravio?'.

5. Trnovit put do zvijezda

Dok još nije bio omiljeni komičar Hollywooda, bilo mu je jako teško. Odrastao je u siromaštvu. Također, trebalo je dosta vremena da 'sjedne' publici. Ovo potvrđuje i anegdota o jednom njegovom nastupu na kojem su ga čak gađali i hranom. 'Sočno pileće krilce udarilo me ravno u obraz'- rekao je Kevin za New York Times.

6. Jako mu je stalo do njegovih prijatelja

Jedan od njegovih bliskih prijatelja bio je pretio. Kevin je došao na ideju oklade s njim: 'Rekao sam mu da ću mu dati 25 tisuća dolara ako izgubi 30 kilograma. Ako ih ne izgubi, mora meni dati tisuću. Bilo mi je drago izgubiti taj novac'.

7. U filmu "Gospodar vjenčanja" igra Jimmyja Callahana

On je vlasnik tvrtke koja osigurava lažne kumove i sve potrebno za pravu svadbu i pomaže asocijalnom Dougu Harris koji se našao u velikom problemu. Dan Duogovog vjenčanja se približava, a on još uvijek nema kuma. Samim time počinje avantura njihovih života, pokušaji prevare kako nitko ne bi posumnjao, no i činjenica kako naizgled nespojivi tipovi uspiju postati veliki prijatelji.

Film "Gospodar vjenčanjane propustite pogledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju