Treći nastavak filmskog serijala

„12 rundi 3" je film pun akcije koji prati priču o odlučnom policijskom službeniku zarobljenom unutar svoje policijske postaje sa skupinom korumpiranih policajaca. Film vodi gledatelje na uzbudljivo putovanje ispunjeno napetošću i intenzivnim akcijskim scenama.
Radnja film se vrti oko Johna Shawa, kojeg tumači Jon Moxley, posvećenog policijskog službenika koji se vraća na posao nakon oporavka od traumatičnog događaja. Međutim, po povratku Shaw se nađe u opasnoj igri koju organizira skupina korumpiranih policajaca. Kako se igra eskalira, postaja se zaključava, ostavljajući Shawa zarobljenog unutra s kriminalcima.

„12 rundi 3" istražuje teme pravde i korupcije unutar policijskog sustava. Shaw (Jon Moxley) predstavlja moralno ispravnog službenika koji želi otkriti istinu o korupciji koja pogađa njegovu policijsku postaju. Jon Moxley poznat je u svijetu hrvanja, stekao je slavu kao profesionalni hrvač u AWE-u, a njegov prijelaz na glumu pokazuje njegovu svestranost i fizičku sposobnost.

Lik Johna Shawa prolazi kroz značajnu transformaciju tijekom filma. Na početku progonjen prošlošću, Shaw se bori da pronađe svoj smisao. Kroz svoje putovanje, Shaw pokazuje izdržljivost, hrabrost i neumoljivu predanost istini i pravdi.

„12 rundi 3" je uzbudljiv akcijski film koji uranja publiku u borbu između odlučnog policijskog službenika i nemilosrdnih kriminalaca.
Jon Moxley, u ulozi Johna Shawa, pokazuje svoj talent kao glumac i prenosi autentičnost i intenzitet lika. Njegov prijelaz iz svijeta hrvanja u glumu donosi svježu energiju filmu, a njegova interpretacija lika Johna Shawa odražava snagu i hrabrost koju donosi na ekrane.

 

Film "12 rundi 3“ pogledajte u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju