Saznajte što o svemu kažu muške polovice!

"Njemu baš i nije stalo" romantična je komedija nastala prema istoimenoj knjizi za samopomoć čiji su autori Greg Behrendt i Liz Tuccillo. Naziv knjige inspiriran je rečenicom koja se izgovorena u jednom od dijaloga u popularnoj seriji "Seks i grad". Produkciju filma potpisuje Flower films, producentska kuća Drew Barrymore.

 

Impresivnu glumačku postavu koja nas vodi kroz zamršene ljubavne priče čine Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson i Justin Long.

 

U ovoj romantičnoj komediji upoznajte Gigi, Connora, Alexa, Bena, Janine i Neila – komplicirane ljude sa kompliciranim emocijama koji moraju naučiti kako upravljati vezama, starim i novim. Neki brakovi će se raspasti, neki će tek nastati, stare navike će nestati, a nove će se pojaviti. Samo je jedno sigurno u svemu: ako te nije nazvao, ako ne spava s tobom, ako je oženjen drugom, vrlo vjerojatno je da mu baš i nije stalo... Jennifer Aniston (Beth) više od polovice vremena u filmu Bena Afflecka (Neil) oslovlja njegovim pravim imenom (Ben) umjesto imenom njegova lika (Neil).

Bradley Cooper, Kevin Connolly i Justin Long, zvijezde ovog filma, u urnebesnom će vas videu razuvjeriti kako ovo nije još jedan tipičan film za žene. Pogledajte na koji su način to dočarali! 

Uz simpatičnu romantičnu komediju "Njemu baš i nije stalonasmijte se u subotu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju