Najvažnije sučeljavanje u utrci za Predsjednika Republike Hrvatske privuklo je sinoć pred ekrane Nove TV 20,5% gledatelja, što je ukupno njih više 840 tisuća, pokazuju podaci gledanosti AGB Nielsena.

Najvažnije sučeljavanje u utrci za Predsjednika Republike Hrvatske privuklo je sinoć pred ekrane Nove TV 20,5% gledatelja, što je ukupno njih više 840 tisuća, pokazuju podaci gledanosti AGB Nielsena. U programu uživo Mislav Bago tražio je odgovore na konkretna pitanja iz područja predsjedničkih ovlasti, a na njih su odgovarali predsjednički kandidati Ivo Josipović, Kolinda Grabar Kitarović, Milan Kujundžić i Ivan Vilibor Sinčić. Sučeljavanje koje je organizirala Nova TV ostvarilo je udio od 48% gledanosti na općoj populaciji. To znači da je svaki drugi gledatelj koji je u to vrijeme bio pred malim ekranima pratio sučeljavanje pod vodstvom Mislava Bage.

Informativni program Nove TV nastavlja pratiti predsjedničku utrku, a za izbornu nedjelju priprema specijalne emisije koje će voditi Saša Kopljar i Marija Miholjek, dok će sve relevantne informacije donijeti Mislav Bago u virtualnom studiju. Nova TV gledateljima će u 19 sati donijeti rezultate izlaznih anketa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju