Sučeljavanje pod palicom iskusnog Mislava Bage gledao je čak svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima.

Sinoćnju debatu predsjedničkih kandidata na Novoj TV, pod palicom Mislava Bage, gledalo je gotovo milijun gledatelja! Prema službenim podacima gledanosti AGB Nielsena, debatu je gledalo više od 950 tisuća gledatelja, što je gledanost od 23%. Koliko je interes pobudila debata govori i podatak da je ostvarila udio u gledanosti od 47%, što znači da je gotovo svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima gledao upravo debatu.

Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović odgovarali su na pitanja Mislava Bage tijekom više od 90 minuta programa uživo. 20 godina Baginog iskustva u političkom novinarstvu rezultiralo je izvrsnim moderiranjem rasprave među kandidatima, a već tijekom samog prijenosa uživo bilo je jasno da će to biti najvažnija i najzanimljivija debata do sada. O tome svjedoči i činjenica da će sliku iz studija Nove TV diljem svijeta odaslati Agence France Presse, jedna od najvećih novinskih agencija, kao i Xinhua, kineska novinska agencija koja djeluje na globalnoj razini.

Sinoćnje sučeljavanje bilo je najgledanije tijekom ovih predsjedničkih izbora, a na drugom mjestu nalazi se sučeljavanje Nove TV prije prvog kruga koje je gledalo više od 840 tisuća gledatelja.

Ove nedjelje očekuje nas završnica najneizvjesnije predsjedničke utrke do sada. Tim informativnog programa spreman je za drugi krug izbora, a omiljena TV lica gledateljima će iz dva studija i s najvažnijih mjesta događanja gledateljima donositi sve najvažnije novosti. U prvim vijestima u 13:00, 15:00 i 17:00 izmjenjivat će se Saša Kopljar i Marija Miholjek, a od 18:25 Mislav Bago očekuje nas u najmodernijem virtualnom studiju u zemlji odakle će voditi specijalnu emisiju Predsjednički izbori. Hoće li Hrvatska odabrati Predsjednika ili Predsjednicu? Doznat ćemo točno u 19:00 kada će Nova TV objaviti izlazne ankete, prve procjene rezultata izbora. Sve relevantne informacije očekuju nas i u Dnevniku Nove TV, kao i u večernjoj specijalnoj emisiji. Tada će Nova TV u direktnom će prijenosu objaviti rezultate Državnog izbornog povjerenstva, kao i prve reakcije Predsjednice ili Predsjednika Republike Hrvatske, ali i gubitnika izbora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju