Nedjelja 20.05

Sve o showu pratite na službenoj stranici!

Finalisti showa Tvoje lice zvuči poznato Baby Dooks, Vanda, Giuliano i Mario u velikom finalu izvest će svoje posljednje nastupe, vidjet ćemo zadnji put nevjerojatne transformacije. Gostujući član žirija bit će Severina, a kako će ocijeniti finaliste tek ćemo vidjeti. Bit ću stroga, pravedna i najljepša, mada će mi to biti teško pored Sandre, Tome i Gorana. – komentirala je Severina svoju ulogu gostujućeg člana žirija.

''Bio je ovo jedan fantastičan put za sve nas. Cijeli show je otišao puno dalje no što smo svi očekivali.'' – prokomentirao je Tomo jedanaest emisija showa. Sandra je izjavila da joj je žao što se bliži kraj te dodala da će joj nedostajati ovaj svijet mašte i igre.
Tvoje lice zvuči poznato

Maria ćemo vidjeti u ulozi Brune Marsa, Baby Dooksa kao Katy Perry, Vandu kao Rihannu, a Giuliana kao Lennyja Kravitza. Žiri će ovaj put dodjeljivati ocjene od 8-12, a natjecatelji će prema ukupnom redoslijedu do finala, dobiti startne bodove – 7 za Marija koji je najbolje plasirani finalist, 6 za Vandu, 5 za Baby Dooksa i 4 za Giuliana. Svi natjecatelji i ovaj put dobit će priliku dodijeliti po 5 bodova najboljem finalistu i tako sudjelovati u odabiru pobjednika showa.

Ostali natjecatelji nastupit će ove nedjelje revijalnom tonu, i to kao dueti. Andrea i Minea nastupit će kao Wham, a Jasna i Ronald transformirat će se u Ivanu Banfić i Dinu Merlina. Bit će zanimljivo vidjeti u koga će se ovaj put transformirati i voditelji showa Igor Mešin i Rene Bitorajac. Finalna emisija donosi i brojna iznenađenja, a među njima je i zajednički nastup svih kandidata na pjesmu "Božić dolazi". Također, vidjet ćemo i točku koreografa i plesnog trenera showa Igora Barberića koji će sa svojim plesačima izvesti "Jingle bells Rocks" u kojoj ćemo Igora prepoznati u ulozi Grincha.

Ne propustite veliko finale showa Tvoje lice zvuči poznato ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju