Izvedbom pjesme "Sweet child O'Mine" Vanda Winter je pobijedila u šestom izdanju popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Pogledajte Vandin pobjednički nastup!

Izvedbom pjesme "Sweet child O'Mine" Vanda je pobijedila u šestom izdanju popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Svojom pobjedom osigurala je donaciju akciji Korak za život. Bilo je fantastično. – komentirao je Goran. Pjevački si me opet naježila. Jedna nova Vanda, jedna nova energija, kapa dolje, bravo! – izjavila je Sandra. Tomo se isto složio s kolegama iz žirija te dodao kako se iznenadio te rekao da nije ovakav nastup očekivao. Indira se isto naježila na Vandin nastup, a i većina natjecatelja bilo je oduševljeno kolegicom i dali su joj svoje bodove.

''Satisfaction" i sjajnu preobrazbu u Micka Jaggera upriličio nam je Giuliano koji je opet morao za potrebu što vjerodostojnije transformacije imati umjetne zube. ''Bio si fenomenalan. Imao sam dojam kao da Rolling Stonese gledam uživo'' – komentirao je Goran.

Plesni hit Pharrella Williamsa izvela je Jasna i digla sve na noge. Svi natjecatelji i članovi žirija nisu mogli odoljeti već su svi ustali i zaplesali na ''Happy''. Sitna, ali dinamitna, oduševljena sam, sve si nas rasplesala. Transformacija uistinu vrijedna divljenja. – komentirala je Indira.

Mario Petreković izveo je "Livin la vida loca" od Rickyja Martina te fascinirao žiri i publiku. Iznenadio me njegov izgled klasičnog ljepotana. Sve je bilo fantastično, pjevanje, ples, gluma, sve do kraja. Uvijek na istom nivou. – komentirao je Tomo. 

Ronald Braus imao je masku kako bi što bolje nalikovao Jasminu Stavrosu, a izveo je njegovu pjesmu "Umoran". Donio si jedan drugi duh, tvoj pogled, glasovna transformacija je bila fantastična, stvarno sam čuo Jasmina Stavrosa. – komentirao je Goran. Indira se osvrnula i na transformaciju kada je Ronald nju imitirao, te ga je pohvalila, a za ovu preobrazbu je rekla kako je bio isti Stavros. Sandra je rekla da je ovo Ronaldova najbolja transformacija.

Andrea se transformirala u Sennu M te izvela zahtjevnu koreografiju i otpjevala pjesmu ''Beba Malena''. Uz takvu vrstu pokreta, tebi je glas ostao miran i točan. Jako fascinantno i teško, svaka čast. – komentirao je Goran.

Minea, odnosno Siniša Vuco, otpjevala je pjesmu "Crna ženo". Gdje ste vi vidjeli Mineu, kada ste ju vidjeli? – pitao je Goran i tako jasno dao do znanja da je ovo još jedna od uspješnijih Mineinih transformacija.

Baby Dooks izveo je pjesmu koja je kako sam kaže, van njegovog glazbenog izričaja, a radi se o pjesmi ''Da te mogu pismom zvati'' klape Maslina.

Fotorulet natjecateljima je na kraju emisije donijelo nove zadatke za natjecatelje popularnog showa. Baby Dooks postaje Danijel Popović, a Minea će se transformirati u Ruslanu. Andrea se vraća opet u ženski lik, a ovaj put morat će imitirati Severinu. Ronald će uprizoriti neki od spotova Novih fosila, a Mario je dobio zadatak pretvoriti se u Doris Dragović. Jasnu ćemo iduće nedjelje vidjeti kao Tajči, a Giuliano će se morati pripremiti za interpretaciju nekog od hitova grupe Riva. Ovotjedna pobjednica Vanda morat će se pripremiti za ulogu pjevačice Loreen.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju