Renata Končić Minea je pobjednica prve emisije showa Tvoje lice zvuči poznato. Nakon što smo vidjeli sjajne transformacije svih natjecatelja, žiri je odlučio da je najbolja bila Renata Končić Minea, te njena izvedba, pjevanje i kompletna imitacija popularnog Joleta.

Sve o showu pratite i na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Renata Končić Minea
je pobjednica prve emisije showa Tvoje lice zvuči poznato. Nakon što smo vidjeli sjajne transformacije Baby Dooksa kao Cockera, Marija u ulozi Mrleta, Vande kao Britney Spears, Andreje u liku Lane del Rey, Giuliana u ulozi Mišu Kovača, Ronalda kao Toma Jonesa i Jasnu kao Doly Parton, žiri je odlučio da je najbolja bila Renata Končić Minea, te njena izvedba, pjevanje i kompletna imitacija popularnog Joleta.

Svi komentari redom su bili ''apsolutno impresivno'', ''glumački senzacionalno'', a gostujući član žirija Mislav Čavajda bio je toliko iznenađen Renatinom transformacijom da je na kraju samo rekao: Zastrašujuće koliko ja mala razlika.

Sandra Bagarić je Renatin nastup komentirala riječima: Najbolji preobražaj. Taj osmijeh, pogled…Čak su ti i cipele tri broja veće?

Goran Navojec koji se u prvoj epizodi kao jedan od strožih članova žirija komentirao: Najčarobniji do sada komplet.

Minea je u prvoj epizodi osvojila 63 boda te je nakon proglašenja pobjede izjavila: Hvala dragim kolegama na glasovima. Lijepo je dobiti priznanje od njih. Nije bilo lako iako se činilo da je lako. Velika je odgovornost na nama predstaviti nekoga da to za ista bude lijepo i za vidjet i uhu za čuti. Renata je pobjedom u prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobila priliku odabrati humanitarnu udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna. Ona se odlučila da se novac ovaj put donira ''Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet''.

U drugoj epizodi Mineu ćemo imati priliku vidjeti u ulozi Nancy Sinatra, a drugoplasirani iz prve emisije, Baby Dooks će se transformirati u Marinu Perazić. Jasna će se morati okušati kao crtana junakinja Jessica Rabbit, Ronald će se transformirati u Robbieja Williamsa, a Giuliano iz kože Miše Kovača ulazi u onu legendarne Amy Winehouse. Andrea je poželjela žešću transformaciju u drugoj emisiji, a foto rulet je ovaj put stao na Olivera Dragojevića. Vandu ćemo vidjeti kao Zdravka Čolića, a Mario će također morati ''promijeniti'' spol i pretvoriti se u Beyonce.

Pogledajte Minein pobjednički nastup!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju