U posljednjoj emisiji je fotorulet showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' natjecateljima na izbor ponudio neke među najatraktivnijih i najpopularnijih eurovizijskih hitova!

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

U posljednjoj emisiji je fotorulet showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' natjecateljima na izbor ponudio neke među najatraktivnijih i najpopularnijih eurovizijskih hitova. Ove nedjelje u specijalu popularnog televizijskog showa prisjetit ćemo se tako Severinine pjesme ''Moja štikla'', a njen nastup u atraktivnoj crvenoj haljini dočarat će nam Andrea. Andrea se posebno veseli povratku u ''ženstvenost'' pa stoga ne čudi njena izjava koju je dala nakon što je transformirana u Sennu M, otkrila svoj novi zadatak - imitirati Severinu: ''Opet ću biti lijepa žena, to je super''.

Baby Dooks postat će Daniel Popović, a otpjevat će "Džuli", dok će se Minea transformirati u Ruslanu te otpjevati i otplesati "Wild dance". Ronald će uprizoriti nastup Novih fosila kada su se na Euroviziji pojavili s pjesmom ''Ja sam za ples'', a Mario je ovaj put dobio zadatak transformirati se u Doris Dragović. Mario će morati dati sve od sebe da otpjeva ''Mariju Magdalenu'', a Jasnu ćemo iduće nedjelje vidjeti u uskoj narančastoj haljini u kojoj je Tajči 1990. osvojila brojna srca s pjesmom ''Hajde da ludujemo''. Ovotjedna pobjednica Vanda morat će se pripremiti za ulogu pjevačice Loreen, a izvest će pobjedničku eurovizijsku pjesmu iz 2012. ''Euphoria''.

Giuliano će se ipak morati opet vratiti u štikle i haljinu jer ga ovaj put čeka interpretacija hita grupe Riva "Rock me baby", a njegov nastup budno će pratiti i sama Emilija Kokić koja je sa svojim bendom Riva pobijedila na Euroviziji 1989. godine Kako će Emilija kao gostujući član žirija komentirati Giulianov nastup, i tko će najviše oduševiti žiri, natjecatelje same i publiku, saznat ćemo već ove nedjelje u sedmom izdanju najgledanijeg televizijskog showa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju