Ove nedjelje očekuju nas nove uzbudljive transformacije osmero natjecatelja sve popularnijeg showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a kako je vidjeti kopiju same sebe imat će priliku doživjeti pjevačica Nina Badrić.

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Ove nedjelje očekuju nas nove uzbudljive transformacije osmero natjecatelja sve popularnijeg showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a kako je vidjeti kopiju same sebe imat će priliku doživjeti pjevačica Nina Badrić. Naime, Nina će biti gostujući član žirija u četvrtoj epizodi showa Nove TV, a osim što će komentirati i ocjenjivati Ronalda, Jasnu, Marija, Andreu, Baby Dooksa, Mineu i Giuliana, morat će ocijeniti i nastup Vande Winter koja je dobila zadatak transformirati se upravo u nju.

Ona dobro čaga, super pjeva, prekrasno izgleda. – izjavila je Vanda o Nini prije svog ulaska u tranformator. ''Jedva čekam vidjeti sve kandidate, meni je ovo odličan show'. – izjavila je Nina koja će u showu izvesti svoj novi hit singl „Vjetrenjače“.

Koliko će Vanda biti vjerna kopija Nine Badrić, kako će otpjevati njenu pjesmu ''Moje oči pune ljubavi'' te kako će Nina komentirati njen nastup saznat ćemo ove nedjelje.

Osim Nine i Vande kao Nine, očekuju nas i maestralni nastupi Ronalda Brausa koji se transformira istovremeno u Ivu Robića i Zdenku Vučković, Giuliana koji će nam dočarati spot Queen transformiran u Freddyja Mercuryja, te Andreu koja će pokušati ''skinut'' Tonyja Cetinskog. Vidjet ćemo i poznato crveno odijelo Dine Dvornika na Mariju Petrekoviću, a Minea će se nakon transformacije u MC Hammera okušati kao nova Kylie Minogue. Bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna transformirati u glazbenu ikonu Madonnu te što će sve na sebi Baby Dooks morati promijeniti da bi sličio na Jasenka Houru iz Prljavog kazališta.

Ne propustite četvrto izdanje popularnog plesno pjevačkog spektakla Tvoje lice zvuči poznato, ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju