Mario Petreković transformiran u Alku Vuicu iznenadit će i ovaj put sve prisutne, a izvest će pjesmu ''Laži me'', te svojim stasom i glasom potruditi biti što sličniji poznatoj pjevačici i kantautorici.

Niti gostujući član žirija sljedećeg izdanja showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' neće ostati ravnodušnim kad uživo vidi nove transformacije svih osmero natjecatelja. Mario Petreković transformiran u Alku Vuicu iznenadit će i ovaj put sve prisutne, a izvest će pjesmu ''Laži me'', te svojim stasom i glasom potruditi biti što sličniji poznatoj pjevačici i kantautorici. Luka Nižetić dodijelit će mu kompliment nazvavši ga talentom svjetske klase, a hoće li mu dati i najveće ocjene na kraju emisije, tek ćemo vidjeti.

Pobjednik prošle emisije, Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. Meni je ovo vrh – izjavljuje Baby Dooks, izgleda izrazito zadovoljan ovotjednim zadatkom. Izvest će pjesmu ''I feel good'', a kakav će osjećaj probuditi u žiriju, saznat ćemo ove nedjelje.

Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana i otpjevat će njegovu hit pjesmu Kiss Kiss, no bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će Andrea oponašati svog kolegu Giuliana. Andrea će pokušati biti što sličnija Giulianu iz doba kada je još imao dugu kosu, a izvest će pjesmu 'Srna i vuk''. Vanda Winter podsjetit će nas na spot grupe ET i kao Vanna otpjevati pjesmu ''Tek je 12 sati''. Luku Nižetića, koji će se pridružiti Tomi, Goranu i Sandri u ocjenjivanju, pokušat će što vjerodostojnije ''skinuti'' Minea, a kako će njen nastup i izvedbu pjesme ''Proljeće'' komentirati sam Luka, saznat ćemo ove nedjelje.

Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffellu Carra te okružen atraktivnim plesačicama izvesti pjesmu A far l'amore comincia tu. Jasna će morati proći i zahtjevnu vizualnu transformaciju kako bi bila što sličnija originalu, a cijeli tim šminkera pobrinut će se da bude što uvjerljivija i vjerodostojnija u izvedbi pjesme Cotton Eye Joe od Rednexa.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju