Deseta emisija popularnog showa je pred nama, a ona nam donosi nove nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja. Giuliano će ove nedjelje morati pokazati kako je to na jedan dan osjećati se kao jedina i neponovljiva Josipa Lisac.

Sve o showu pratite na službenoj stranici!

Deseta emisija popularnog showa je pred nama, a ona nam donosi nove nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja. Giuliano će ove nedjelje morati pokazati kako je to na jedan dan osjećati se kao jedina i neponovljiva Josipa Lisac, a za ovu transformaciju morat će se prepustiti i vojsci frizera i šminkera kako bi bio što sličniji popularnoj pjevačici. Giuliano će okružen maglom otpjevati istoimenu pjesmu, a hoće li ovaj pjevač biti dostojan Josipinog vokala i specifičnog izričaja tek ćemo vidjeti. ''Već me pere adrenalin.'' – izjavio je Giuliano te dodao da je jako teško dobiti sve ono što je Josipa i vokalno i vizualno.

Prošlotjednog pobjednika Baby Dooksa sada ćemo vidjeti kao člana skupine Gipsy Kings, a s gitarom u ruci otpjevat će pjesmu "Volare". Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja, a sve će zasigurno zabaviti izvedbom pjesme ''All Night Long''. Ronald postaje Zvonko Bogdan, a nastupit će s pjesmom "Evo banke cigane moj". Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez, a popularnu pjevačicu pokušat će nam dočarati s pjesmom "Let's get loud". Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu i otpjevati njegovu hit pjesmu Balada, a bit će zanimljivo hoće li joj teško biti za otpjevati u brzini riječi Tchê tcherere tchê tchê što ovaj brazilski pjevač s lakoćom izvodi. Vanda iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom ''Lambada''. Bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina, a s obzirom da će gostujući žiri biti Tonči Huljić, vjerojatno će se i dodatno potruditi kako bi bila što bolja pri izvedbi pjesme ''Kokolo''.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju