Veliki fan grupe Queen, Giuliano odnio je pobjedu u štiklama ''usisavajući'' i pjevajući pjesmu ''I want to break free'' transformiran u jedinstvenog Freddyja Mercuryja!

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Veliki fan grupe Queen, Giuliano odnio je pobjedu u štiklama ''usisavajući'' i pjevajući pjesmu ''I want to break free'' transformiran u jedinstvenog Freddieja Mercuryja. Publiku je digao na noge sa sjajnom izvedbom, a i žiri je imao same riječi pohvale. Za potrebe transformacije Giuliano je nosio periku, odjenuo minicu i štikle, imao je umjetne brkove, ali i zube koji su mu osigurali, kako kaže, jedan ''neponovljivi'' osjećaj.

Pogledajte Giulianov pobjednički nastup!

Svi nastupi iz četvrte emisije!

Tomo je komentirao nastup: Tu vidim jedan veliki napredak. Do sada je imao ženske uloge, a sada ima ulogu frajera koji ima žensku ulogu. Fantastično je i otpjevao i uživio se u taj karakter. Gostujući član žirija ovotjedne emisije Nina Badrić se nadovezala riječima: Giuliano je fantastičan pjevač ima sjajan glas i odgovara mu repertoar grupe Queen.

Goran je također bio oduševljen ovom izvedbom: Ovo je kao da smo skinuli taj tv spot i prebacili ga u kazalište, jednostavno u šoku sam!

Pobjednik četvrte epizode Giuliano je odabrao Udrugu za sindrom Down Zagreb kojoj će Nova TV donirati novčanu nagradu od 10 000 kuna.

Ronald Braus je ovaj put imao specifičan zadatak te je morao odjednom biti dvije osobe, Ivo Robić i Zdenka Vučković. Ušao je u svaku ulogu. Ovo je težak zadatak. – izjavila je Nina. Ronald je sa svojim nastupom stao odmah uz bok Giuliana prema broju bodova.

Spota pjesme ''Hipnotiziran'' prisjetili smo se gledajući Maria Petrekovića koji se transformirao u Dinu Dvornika. Poprilično sam iznenađena gledajući Marija u ulozi Dine. U šoku sam. Dino je ipak bio specifičan original i zaista nikada nisam na sceni vidjela nikoga poput njega. I sad gledam Marija, stvarno si je dao truda, svaka čast. – komentirala je Nina.

Vanda se preobrazila u Ninu Badrić koju i inače voli kao pjevačicu te iako je veliki bio izazov ispred same Nine nastupiti, Vanda je to odradila besprijekorno. Vanda je još i bolja. – rekla je Nina. Uhvatila si njene mote, vokal, donijela si njen temperament u plesu. – komentirala je Sandra.

Glazbenu ikonu Madonnu utjelovila je Jasna s priličnom zahtjevnom koreografijom na pjesmu ''Vogue''. Točno si bila netočna kao Madonna - komentirala je Nina. Jasna čak nije ovaj put radila s dramskom trenericom Sandrom, već se u potpunosti posvetila vježbanju koreografije, ali je svejedno sjajno ''skinula'' Madonnu.

Pojava Minee kao Kylie izazvala je čak dolazak člana žirija Gorana na binu kako bi probao materijal njene haljine. Fascinacija glazbeno scenskim djelom. Skinula si glas fenomenalno – komentirao je Goran. Tomo je rekao kako nikada nije bio na koncertu Kyle Minogue te ga je Minein nastup oduševio i dočarao kako bi on ustvari mogao izgledati.

Andrea se transformirala u Tonyja i unijela je dozu romantike u show s pjesmom ''Nek ti bude ljubav sva''. Nina je pohvalila Andreinu izvedbu, a Goran je komentirao kako je Andrea imala neku Tonyjevu magiju, te kako je ovdje najviše do izražaja došao glumački aspekt nastupa.

Baby Dooks je ovaj put osvojio najmanje bodova, a transformirao se u Jasenka Houru te dočarao spot live nastupa pjesme Prljavog kazališta ''Heroj ulice''. Napravio si finu transformaciju u glasovnom smislu. – komentirao je Goran. Tomo je dodao: Najviše me se dojmilo da si uspio prebaciti emociju na publiku.

Na kraju smo mogli vidjeti i što nas očekuje sljedećeg tjedna. Baby Doksa ćemo iduće nedjelje vidjeti transformiranog u Halida Bešlića, Andrea će nam plesati i pjevati poput Shakire, a Minea će se pretvoriti u Boy Georgea. Bit će zanimljivo vidjeti što će sve Jasna morati promijeniti da nalikuje na Zlatka Pejakovića, a jednu od zahtjevnijih vizualnih transformacija morat će proći Vanda jer će morati utjeloviti Stevieja Wondera. Mario će opet u štikle i usku suknju jer ćemo ga doživjeti kao legendarnu Tinu Turner. Spot Parnog valjka dočarat će nam Ronald, a Giuliano će morati imitirati Nedu Ukraden.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju