Giulianov hit iz 2000. ''Srna i vuk'' izvest će ove nedjelje Andrea Ansdrassy, te će biti zanimljivo vidjeti kako će njen kolega iz showa reagirati na kopiju sebe.

Sve o showu pratite na službenoj stranici!

Giulianov hit iz 2000. ''Srna i vuk'' izvest će ove nedjelje Andrea Ansdrassy, te će biti zanimljivo vidjeti kako će njen kolega iz showa reagirati na kopiju sebe.

Poradit ću na dobrim odnosima sa Giulianom, da me ne ubije, kad mu izmasakriram pjesmu. – komentirala je Andrea ususret nastupu.

I dok ćemo Andreu vidjeti transformiranu u Giuliana, njega ćemo pak vidjeti u ulozi lomitelja ženskih srdašca Tarkana. Giuliano je od početka showa imao veliki problem s učenjem teksta te je na sve probe do sada dolazio nespreman, no s tekstom pjesme Kiss Kiss došao je u potpunosti spreman, a to je potvrdila i njegova trenerica Ivana Husar Mlinac: Nije u stanju zapamtiti tekst od Emilije Kokić, ali Tarkana pjeva bez greške!

''Najveći mi je bio problem turski učit. Tri dana sam sanjao na turskom.'' – priznao je Giuliano.
Baby Dooks, iz kostima Esme Redžepove ulazi u onaj Jamesa Browna. Maria Petrekovića vidjet ćemo ovaj put kako imitira Alku Vuicu, Vanda postaje Vanna iz ET-a, a Minea se transformira u Luku Nižetića. Ronald Braus transformirat će se ovaj put u Raffellu Carra, dok ćemo Jasnu zahvaljujući šminki i kostimu nešto teže prepoznati tijekom izvedbe Cotton Eye Joe od Rednexa.

Hoće li bolja biti Andrea kao Giuliano, ili Giuliano kao Tarkan, te što nam sve donose ostale transformacije natjecatelja popularnog showa, saznat ćemo ove nedjelje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju