Nova TV Vam donosi novu poslasticu Lige prvaka!

Uz prijenos utakmice Manchester United i Valencije, portal Gol.hr će prenositi i okršaj između Twentea i Tottenham Hotspura koji možete pogledati OVDJE!

‘Crveni vragovi’ s Old Trafforda i ‘Šišmiši’ s Mestalle sve brige oko prolaska skupine riješili su i prije posljednjeg kola. U završnih 90 minuta u Manchesteru ostalo je samo odgovoriti na pitanje tko u knock-out fazu ulazi kao pobjednik skupine. Manchester pred Valenciom ima tri boda prednosti i remi mu je dovoljan za osvajanje prvog mjesta. Gostima s Mestalle bilo kakva pobjeda jamči vrh skupine, jer su na domaćem terenu od Manchestera izgubili s minimalnih 1-0, a imaju i bolju ukupnu gol razliku. Navijači Uniteda najviše nade polažu u oporavljenog Rooneyja. On bi nakon privatnih problema, ‘sapunice’ oko novog ugovora i oporavka od ozljede, konačno trebao zaigrati kao prošle sezone i opravdati status najskupljeg igrača Premier lige.

U redovima Valencije, nakon ljetošnjih odlazaka Ville i Silve, glavna napadačka uzdanica postao je Juan Mata. Mladi španjolski reprezentativac, kojeg je izbornik Del Bosque uvrstio i u sastav svjetskih prvaka za Mundial u Južnoj Africi, bit će najveća prijetnja neuništivom vrataru crvenih vragova 40-ogodišnjem Edwinu Van der Saru. Ne propustite Ligu prvaka na Novoj TV i Gol.hr-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju