Nova TV u utorak vam u prijenosu UŽIVO od 20 sati i 45 minuta donosi izravan dvoboj Chelseaja i Valencije za ulazak u osminu finala Lige prvaka...

Prednost Engleza je domaća atmosfera Stamford Bridgea, no gosti s Mestalle u velikoj su pobjedničkoj seriji. Lampard i prijatelji pobjedom kod Newcastlea osigurali su kakav - takav mir uoči dolaska Valencije.

Momčad Andrea Villasa-Boasa protiv Šišmiša nema pravo na pogrešan korak. Uspjeh protiv Španjolaca vratio bi optimizam i pobjednički duh na Stamford Bridge.

"U utorak protiv Valencije igramo krucijalnu utakmicu. Nadamo se da ćemo proći, a ako to uspijemo, u pravoj ćemo atmosferi čekati utakmicu s Manchester Cityem za vikend i nadam se smanjiti zaostatak za liderom," rekao je uoči ogleda s Valencijom trener Chelseaja, Andre Villas-Boas.

Društvo sa Stamford Bridgea ima dvije mogućnosti za prolazak skupine. Prvi je, jasno, pobjeda u sutrašnjoj utakmici. A drugi, isključivo rezultat 0:0. Svaki drugi remi dalje vodi Valenciju. Momčad 40-ogodišnjeg stručnjaka u London dolazi puna samopouzdanja.

Od posljednjih osam utakmica slavili su u čak sedam, a jedini poraz nanio im je Mourinhov Real.

Stamford Bridge živi u iščekivanju presudne bitke, koju u utorak od 20 i 45 možete pratiti na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju