Večeras na našem programu u 20.45 ne propustite pogledati prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Bayern dočekuje Real i svojim navijačima najavljuje spektakl iz kojeg će izaći kao pobjednici!

Prvi susret polufinala Lige prvaka igra se na Allianz Areni, a čovjek koji promašenim penalom vjerojatno Bayernu prosuo prvenstvo smatra da je pred njegovom momčadi, pogotovo obrambenim igračima, jako težak zadatak.

''Dat ćemo sve od sebe. Gledat ćete veliki Bayern, uvjeren sam u to. Svjesni smo da ako želimo eliminirati Real moramo odigrati 120 posto. Moramo odigrati savršenu utakmicu'', rekao je Robben za španjolsku Marcu.

Ako izuzmemo da je nemoguće pružiti 120 posto, Robbenove riječi znače kako je u Muenchenu maksimalna mobilizacija.

''Kvaliteta Reala je neupitna, a povrh svega imaju najboljeg trenera na svijetu koji zna igrati ovakve utakmice. Napad im je nevjerojatno dobar. Morat ćemo cijelo vrijeme bit oprezni'', smatra Nizozemac koji je od 2007. do 2009. godine nosio dres "kraljevskog kluba".

''Proveo sam nekoliko divnih godina u Madridu. To je veliki klub, ali već sam neko vrijeme u Muenchenu gdje sam jako sretan. Jedino o čemu razmišljam je finale Lige prvaka'', zaključio je.

Utakmica na Allianz Areni igra se u utorak s početkom u 20.45 uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju