U petom kolu Lige prvaka zagrebački Dinamo odlazi na najteže moguće iskušenje, a to je gostovanje na Santiago Bernabeu, stadionu madridskog Reala.

Igrati na grandioznom Santiago Bernabeu jedan je od vrhunaca za svakog nogometaša. Kada na taj legendarni stadion istrčite u Ligi prvaka, onda je doživljaj potpun. Upravo će tu privilegiju imati nogometaši Dinama večeras u izravnom prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u.

Hrvatski prvak u goste momčadi Josea Mourinha dolazi u trenutku najveće moći Madriđana posljednjih godina. Realov stroj 'melje' protivnike u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka. Prvi je u Primeri, prvi u skupini Lige prvaka u kojoj se nalaze još i Lyon te Ajax. Bolji su i od vječnog rivala i prvaka Europe Barcelone. Slobodno možemo reći kako će Dinamo 22. studenog igrati protiv trenutno najmoćnije ekipe na svijetu.

U prvoj utakmici veliki je Real slavio s minimalnih 1:0 na Maksimiru. Nakon toga su Modrima porasla krila, no, pokazalo se to kasnije, bio je to poraz koji se nije smio 'slaviti'. Promašaji Realovih zvijezda samo su zavarali mnoge koji su pomislili kako hrvatski prvak neće biti tek prolaznik u prvoj sezoni Lige prvaka nakon više od deset godina.

Dinamo je nakon toga upisao poraze od Lyona (0:2) te dva puta od Ajaxa (0:2 i 0:4) i tako nakon četiri utakmice ostao bez boda, ali i bez postignutog pogotka. Teško je sada očekivati da će Dinamo zabiti baš u Realovom dvorištu, no možda je šansa za gol baš u tome što ovaj put nitko ne očekuje baš ništa.

Realovci su nakon zagrebačke utakmice bili prilično ljuti. U svlačionicu su otišli ljuti na suca što nije kaznio oštre prekršaje domaćina, a njima je isključio Marcela. Sjećamo se da je Cristiano Ronaldo pokazivao krvavi gležanj, pa se nadamo da neće biti dodatno motiviran protiv Modrih.

Cjelovečernji nogometni spektakl počinje na Novoj TV već u 20 sati specijalnom emisijom s analizama i gostima u studiju. Budite uz Novu TV i GOL.hr  i UŽIVO gledajte spektakl Real Madrid – Dinamo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju