Eli i njegova ekipa su zatočeni u dubokoj kaverni ispod Slugterre i otkrivaju potpuno novu vrstu opasnosti koja im prijeti.

26.ep - 8. prosinca

Eli i njegova ekipa su zatočeni u dubokoj kaverni ispod Slugterre i otkrivaju potpuno novu vrstu opasnosti koja im prijeti. Ukoliko prijeđe granice kaverne, predstavlja veliki rizik ne samo za Slugterru, nego i za svijet iznad.

1.ep - 9. prosinca

Petnaestogodišnji Eli Shane je normalni dječak kojemu je sve u životu sasvim obično; osim jedne stvari – dolazi iz obitelji Shane. Svaki član te obitelji je putovao u podzemlje Slugterre kako bi zaštitio posebni svijet slug-ova. Sada je red na Eli-u da posjeti Slugterru i zašititi je od neprijatelja – bio on spreman ili ne.

2.ep - 10. prosinca

Nažalost, turnir na koji se prijavio kako bi dokazao da je spreman ubrzo je pokazao da ipak nije dovoljno jak kako bi obranio Slugterru. Tako da, u trenutku kada vijest o novom Shane-u dođe do zlikovca Dr.Blakk, on i nije previše zabrinut… još.

3.ep - 11. prosinca

Eli-eva ekipa želi mijenjati jednog od slugova za novu opremu. Kada se Eli predomisli, njegova ekipa se ipak vrati po sluga, ali nažalost saznaju da je prodan Dr. Blakku zajedno sa stotinama drugih slugova u namjeri da ih se pretvori u Ghoul zloduhe. Eli odbija napustiti svog slug-a, ili bilo kojeg drugog te ekipa provaljuje u Blakkovu utvrdu kako bi ih oslobodili. Nakon što su upali u tvrđavu, saznaju za Blakkov plan za osvajanje Slugterre.

4.ep - 12. prosinca

Razbojnici Hooligang bande upadnu u Quiet Lawn Cavern i cijelu je unište, misleći da nitko nema hrabrosti suprotstaviti im se. I u pravu su – sve dok Eli i njegova ekipa ne stignu u grad!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju