Petnaestogodišnji Eli Shane je normalni dječak kojemu je sve u životu sasvim obično; osim jedne stvari – dolazi iz obitelji Shane.

1.ep - 3. studenog

Petnaestogodišnji Eli Shane je normalni dječak kojemu je sve u životu sasvim obično; osim jedne stvari – dolazi iz obitelji Shane. Svaki član te obitelji je putovao u podzemlje Slugterre kako bi zaštitio posebni svijet slug-ova. Sada je red na Eli-u da posjeti Slugterru i zašititi je od neprijatelja – bio on spreman ili ne

2.ep - 4. studenog

Turnir na koji se prijavio kako bi dokazao da je spreman ubrzo je pokazao da ipak nije dovoljno jak kako bi obranio Slugterru. Tako da, u trenutku kada vijest o novom Shane-u dođe do zlikovca Dr.Blakk, on i nije previše zabrinut…

3.ep - 5. studenog

Eli-eva ekipa želi mijenjati jednog od slugova za novu opremu. Kada se Eli predomisli, njegova ekipa se ipak vrati po sluga, ali nažalost saznaju da je prodan Dr. Blakku zajedno sa stotinama drugih slugova u namjeri da ih se pretvori u Ghoul zloduhe. Eli odbija napustiti svog slug-a, ili bilo kojeg drugog te ekipa provaljuje u Blakkovu utvrdu kako bi ih oslobodili. Nakon što su upali u tvrđavu, saznaju za Blakkov plan za osvajanje Slugterre.

4.ep - 6. studenog

Razbojnici Hooligang bande upadnu u Quiet Lawn Cavern i cijelu je unište, misleći da nitko nema hrabrosti suprotstaviti im se. I u pravu su – sve dok Eli i njegova ekipa ne stignu u grad!

5.ep - 7. studenog

Ekipa se odluči priključiti vikend kampu koji bi trebao naučiti slugove mnoštvo novih pokreta, a da ekipa ne mora pomaknuti prstom. Eli misli da je to predobro da bi bilo istina... i je. Otkrivanje istine razbijesni direktora kampa – i polovicu kampera.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju