Unutar smrznute kaverne, Eli-a i njegovu ekipu uhvati lavina. Ne znaju što im je gore: biti zarobljeni sa opasnim Ice Ogre koji čim počnu pucati na njega raste?

16.ep - 24. studenog

Unutar smrznute kaverne, Eli-a i njegovu ekipu uhvati lavina. Ne znaju što im je gore: biti zarobljeni sa opasnim Ice Ogre koji čim počnu pucati na njega raste? Ili to što trebaju raditi sa bandom Hooligang kako bi se spasili?

17.ep - 25. studenog

Lopov provaljuje u sjedište Shane ekipe kako bi pronašla njihovo blago, za koje vjeruje da pripada dijelom i njoj. Eli ne uspije pronaći lopova, ali uspijeva pronaći kovčeg sa blagom. Kako bi ga otvorili, ekipa treba putovati do udaljene, opasne kaverne i pronaći posebnog slug-a. Putovanje je obilježeno opasnošću, i kada napokon otvore škrinju, ono što će pronaći unutra svih će ostaviti bez daha...

18.ep - 26. studenog

Zloglasni Gar Rivelle je sve uvjerio kako je pronašao put do tajne zemlje… zemlje koja se nalazi na površini. Eli otkrije istinu – Gar saznaje sve informacije iz kodiranog Shane-ovog dnevnika. Eli-eva glavna zadaća je čuvati tajnu o zemlji na površini te odluči ukrasti dnevnik od Gar-a što rezultira napadom na sjedište Shane ekipe. Eli-evi prijatelji se bore protiv neprijatelja te obrane sjedište. Eli tada shvaća da, ukoliko želi nastaviti svoju misiju u Slugterri, mora otkrit svoju najveću tajnu prijateljima.

19.ep - 27. studenog

Eli, vatrenom borbom, pobjeđuje u bitci slugovima. Na povratku doma, Eli i ekipa se nađu u situaciji koju ne mogu ignorirati. Prva situacija dovodi do druge, i odjednom se Eli nađe u dvoboju. Jedini problem je što Eli nema Burpy-a, kao ni jednog drugog sluga pored sebe. Oni su na putu doma...

20.ep - 28. studenog

Zbog svoje slugfobije, znanstvenih Quentin Kozinski je izumio mehaničke slugove. Naoružan novim, moćnim slugovima, odlazi na dvoboje kako bi dokazao da može pobijediti bilo kojeg sluga ili ekipu – uključujući i Eli Shanea. No, Eli je odlučan dokazati da stroj nikad nije jači od živog bića.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju