Kada čak ni Kord ne može saznati što je pogrešno s novom nadogradnjom Mecha Beasts, vrijeme je za odlazak glavnom izvoru: predivnom Mecha Forge.

11.ep - 17. studenog

Kada čak ni Kord ne može saznati što je pogrešno s novom nadogradnjom Mecha Beasts, vrijeme je za odlazak glavnom izvoru: predivnom Mecha Forge. Nadajući se da će pronaći uzrok tehničkom problemu, ekipa slučajno otkrije ogromnu urotu – koju vodi Dr.Blakk!

12.ep - 18. studenog

Korumpirani sudac osudi Pronta na zatvor, i jedini način na koji ga Eli može spasiti je uz pomoć trika čije šanse da uspije su jedan naprema milijun. Samo jedna osoba u cijeloj Slugterri može pomoći Eliu u naumu – Mario Bravado. Pronaći poznatog Maria je lako. Ali natjerati ga da pomogne Eli-u… to će biti već malo teže.

13.ep - 19. studenog

Nakon divlje vožnje preko misteriozne podzemne rijeke Flume, Shane i njegova ekipa upadnu u nepoznatu kavernu, u kojoj ih odmah dočeka zasjeda gusara na čelu s kapetanom Malvolio Drake.

14.ep - 20. studenog

Četiri prijatelja Shane ekipe uvjereni su da su pronašli petog člana – pametnog dječaka Twist koji im nudi pomoć kada je ekipi najviše potrebna. Ali Twist u sebi nosi mračnu tajnu koja bi mogla uništiti sami pothvat, ali i cijelu ekipu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju