Ekipa se odluči priključiti vikend kampu koji bi trebao naučiti slugove mnoštvo novih pokreta, a da ekipa ne mora pomaknuti prstom.

5.ep - 15. prosinca

Ekipa se odluči priključiti vikend kampu koji bi trebao naučiti slugove mnoštvo novih pokreta, a da ekipa ne mora pomaknuti prstom. Eli misli da je to predobro da bi bilo istina... i je. Otkrivanje istine razbijesni direktora kampa – i polovicu kampera.

6.ep - 16. prosinca

Slug utrka je ultimativna, adrenalinska utrka bez pravila. Nažalost, vjerojatnost da netko pobijedi trostrukog prvaka koji se sada natječe za Dr.Blakk-a je otprilike mala kao i mogućnost da Eli završi utrku u jednom dijelu.

7.ep - 17. prosinca

Jedna prečica odvede Shane-a i ekipu do teritorija Shadow Clan. Iako se svim snagama trude sakriti, ipak ih misteriozna bića uspiju su otkriti i zatočiti. U trenutku kada im se učini da ih više ništa ne može spasiti, u pomoć im pritekne neobičan spasitelj.

8.ep - 18. prosinca

Zabavno putovanje u shopping centar ispadne vrlo opasno jer centar napadaju zombiji iz Zombie slug-a. Sa začaranim Prontom (što i nije u potpunosti loše jer se svima sviđa novi, tihi zombastični Pronto), ostatak ekipe mora naći misterioznog Mr.Saturday-a koji kontrolira zombi slugove i naći način kako ga zaustaviti.

9.ep - 19. prosinca

Eli ne vjeruje u duhove – sve dok ne posjeti Deadweed kavernu. No pokazalo se da je njegov prvi instinkt bio točan. Ono što se zaista skriva unutar Deadweed-a je mnogo opasnije od duhova – El Diablus Nacho, koji nastaje kada Dr.Blakk uz pomoć tamne magije pretvara nevine slugove u zloduhe.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju