Misteriozni gospodar slugova pojavljuje se prvi put nakon 20 godina. Iako star, ovaj gospodar slugova je nevjerojatan borac, čudesno brz sa nezaustavljivim vještinama borbe.

21.ep - 1. prosinca

Misteriozni gospodar slugova pojavljuje se prvi put nakon 20 godina. Iako star, ovaj gospodar slugova je nevjerojatan borac, čudesno brz sa nezaustavljivim vještinama borbe. Eli, Korg, Trixie i Pronto žele učiti od borca i naučiti neke nove pokrete. Ali, to isto želi i Dr.Blakk i njegovi štićenik Twist. Sada se Eli mora suočiti sa Twisom i spriječiti učitelja da izabere zlikovca za učenika.

22.ep - 2. prosinca

Blakk je unajmio Brutale-a, odmetnika koji je opasan kao i njegovo ime, da sagradi duboku brazdu kroz koju će se rijeka Dark Water ulijevati u dno Cavern Sea. Budući da mu za posao treba netko tko može disati pod vodom, Brutale krade Drake-ovu ekipu gmazova gusara. Drake, očajnički želeći vratiti svoju ekipu, ujedini se sa Shane-om i prijateljima koji žele zaustaviti izljev opasne rijeke u more.

23.ep - 3. prosinca

Koristeći ukradenu tehnologiju iz Shadow Clan-a, Dana Por može ući i izaći iz bilo koje kaverne u Slugterri - te je ujedno i opljačkati. Ali kada pogriješi i pokuša opljačkati Dr.Blakka, on unajmi Gentleman-a sa naredbom da mu donese djevojke koja ga je pokrala. Eli je jedini koji je može zaštiti...

24.ep - 4. prosinca

Lumino kaverna je napadnuta! Gmazovi zlodusi Neurotox ispuštaju opasni otrovni oblak koji napada stanovnike. Eli i ekipa moraju proći kroz nemogući labirint Cavern of Time kako bi pronašli Blite-a, jedinog čovjeka koji zna nešto o Neotox slugovima te zaustavili oblak otrova. Samo nekoliko problema stoji na putu ostvarenja plana: Blite je smrtonosni manijak kojeg je same Shane zatvorio u Cavern of Time. Sve ove godine, Blite je sanjao o osveti. Kako će se Eli snaći u ovoj situaciji?

25.ep - 5. prosinca

Eli i Kord pokušavaju kreirati mješavinu eksplozija: dva sluga se ispaljuju u isto vrijeme te dolazi do spajanja njihovih moći. Ali kako bi započeli sa eksperimentom, trebaju modificirati Elijev ispaljivač. U potrazi za jednim dijelom koje nedostaje pištolju, ekipa putuje u Scrap Heap, skladište smeća ogromnih dimenzija. Pronaći taj jedan dio ipak nije lako. Izvući se živ iz ruku Boss Embera i njegove bande – nemoguće.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju