Baby Dooks je ove nedjelje oduševio svojim nastupom transformiran u Esmu Redžepovu te osvojio najveći broj bodova od strane žirija i natjecatelja showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Sve o showu pratite na službenoj stranici!

Baby Dooks - pobjednički nastup!

Baby Dooks je ove nedjelje oduševio svojim nastupom transformiran u Esmu Redžepovu te osvojio najveći broj bodova od strane žirija i natjecatelja showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Goran Navojec je komentirao nastup riječima: Fenomenalno. Ne znam od kuda bi počeo. Ti si te pokrete fantastično izveo, pjevački je bilo senzacionalno, jako redžepovski. Vidi se da si jako uživao u nastupu. Jelenu je Dooks oduševio već u prvoj emisiji, a i za ovaj nastup imala je same riječi hvale: Ovo je večeras bilo sjajno, savršeno! Tomo se složio te dodao kako je Dooks koliko je ''doma'' u hip hopu, toliko i u ovom glazbenom izričaju, jer baza svega je ritam. Ti si jedna velika, krasna žena, prekrasnog glasa, velikog srca. Hvala ti. – rekla je Sandra. Pobjednik Baby Dooks je odabrao da Zakladi Ana Rukavina Nova TV donira 10 000 kuna.

Iza Baby Dooksa sljedeći najbolji bio je Giuliano transformiran u Bon Jovija. Iako je izderao grlo pjevajući, žiriju i njegovim kolegama se svidio. Bio si genijalan! – komentirala je Jelena Rozga. Radije te gledamo u visokim štiklama, bez dlaka, ali se ti jednako dobro snalaziš i bez toga. – rekao je Tomo. Uživao si i vidjela se ta jedna lakoća. –primijetila je Sandra.

Jasna je imala težak zadatak jer je osoba u kojoj se morala pretvoriti sjedila u žiriju. Sama Jelena Rozga Jasnin nastup komentirala je riječima: Bila si stvarno sjajna. Jelena je istaknula dva momenta koja su je fascinirala, onaj kada je Jasna poviknula: Di su ruke, i onaj kad kaže: Op, op! Jasni je bilo najvažnije da je Jelena zadovoljna, no i ostali članovi žirija složili su se sa svojom pridruženom članicom. 

Ronald je bio Tereza sa svojih devet godina i tada je pobijedio na jednom natjecanju na skijanju. U showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' dobio je priliku još jednom biti i pjevati kao Tereza, a usput se prisjetio i svog djetinjstva. Sandri i Goranu je ovo bila jedna od Ronaldovih najboljih transformacija. Vrlo elegantno i dostojanstveno! Svaka čast. – komentirao je Tomo.

Minea je kao Billy Idol također izazvala pozitivne reakcije. Krenula si od Joleta, završila si ovdje – nevjerojatne su te transformacije, promjene uloga, uvijek si sto posto u svemu tome. – rekao je Tomo. Jelena je dodala: Mi se znamo već 18 godina i za nju mogu reći da je veliki profesionalac i mislim da si nakon ovog showa mnogima začepila usta. Minea se zahvalila i svim kolegama natjecateljima, posebno Baby Dooksu i Giulianu koji su joj pomogli pri ovoj imitaciji.

Vanda je kako je primijetila Sandra prštala od energije kao Cyndi Lauper. Sve je napravila kao u spotu i uspjela sve prisutne zabaviti svojom izvedbom pjesme ''Ggirls Just Want To Have Fun''. Vratila si tu cijelu atmosferu bezbrižnosti, otvorenosti i eksperimentiranja, i u glasu i u stasu i pjevanju, glumi i plesu. – komentirao je Tomo.

Mario se transformirao u Andreu Bocellija i imao zahtjevan zadatak otpjevati pjesmu Con te partiro. U liku je Mario kao i do sada ostao i nakon samog nastupa. Vidjeli smo jednu drugu sliku Maria. Ovo je bilo vrlo teško i ovo je bilo zaista vrlo, vrlo dobro. – izjavio je Tomo. Sandra je dodala kako je ovo bio razgolićeni Mario, no složila se da je bilo sjajno s obzirom na vrijeme koje je imao za probu.

Andrei je bio jako težak zadatak, ipak je morala imitirati legendarnog I neponovljivog Michaela Jacksona. Publika mora razumjeti koliko je ovo nemoguća misija jer danas brojni bendovi super plešu, super pjevaju, ali nikad istovremeno. Michael je jedan od rijetkih koji je sve to fantastično radio. - izjavio je Tomo. Samo ću reći da si ovim nastupom oživjela Michaela Jacksona, svaka čast. – izjavila je Sandra.

Fotorulet dodijelio je nove zadatke natjecateljima. Giuliano je dobio zadatak transformirati se u Tarkana, no bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će Andrea izgledati kao Giuliano. Mario Petreković morat će se pretvoriti u Alku Vuicu, a Vanda Winter dočarat će nam neki od spotova ET-a. Luku Nižetića pokušat će što vjerodostojnije ''skinuti'' Minea, a Ronald Braus transformirat će se u Raffellu Carra. Jasna će otpjevati nešto od Rednexa, a Baby Dooks je dodijeljena transformacija u Jamesa Browna.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju