Nakon što smo već bili svjedoci uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovoga nas puta na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke.

2. ep.

Nakon što smo već bili svjedoci uspješnih transformacija muškaraca u žene i žena u muškarce, i ovoga nas puta na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' očekuju brojna iznenađenja, nevjerojatne imitacije i zabavne glazbene točke. Dušan Bućan postaje dubrovački pjevač Milo Hrnić. „Utjeloviti Milu Hrnića za mene je jedan fantastičan užitak i izazov!“ kazao je Dušan kojega je druga transformacija posebno razveselila.

Vrlo je dobro poznato kako Luka Bulić uživa u oponašanju Massima Savića, a sada će konačno imati priliku i zapjevati transformiran u njega. Ivana Šarića gledat ćemo u ulozi latino zavodnika Antonia Banderasa, a pobjednika prve emisije Sašu Lozara vidjet ćemo kao legendarnog Eltona Johna.

Izuzev Maje Šuput koja će nastupiti kao Katy Perry, ostatak ženske ekipe showa morat će se transformirati u muški spol! Za razliku od Ivane Marić koja će nastupiti kao Justin Timberlake i Renate Sabljak koju ćemo gledati kao George Michaela, Maja Posavec, osim što će mijenjati spol – promijenit će i boju kože, a kako će se snaći kao jedan od pjevača grupe Jackson 5 vidjet ćemo u 2. epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.


Više pročitajte na stranici
Tvoje lice zvuči poznato

Pratite Tvoje lice zvuči poznato i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju