Jedan od ponajboljih hrvatskih imitatora, Luka Bulić, ove nedjelje imat će vrlo zahtjevnu ulogu. Utjelovit će Matiju Vuicu s pjesmom 'Linđo', dok će ona ni manje, ni više sjediti u žiriju i pomno pratiti njegovu izvedbu.

2. sez., 6. ep.

Jedan od ponajboljih hrvatskih imitatora, Luka Bulić, ove nedjelje imat će vrlo zahtjevnu ulogu. Utjelovit će Matiju Vuicu s pjesmom 'Linđo', dok će ona ni manje, ni više sjediti u žiriju i pomno pratiti njegovu izvedbu. „Moja prva reakcija na Linđo je bila: Opet moram vikat. Neću stiske, neću vriske, a vriska je stalno!“ kazao je Luka te dodao kako je to zapravo najveselija pjesma: „Ja moram samo pozivati ljude ajde dođite, plešite! To je rap u visokoj lagi!“ zaključio je. Miljenika svadba i terasa, Džoa Maračića Makija, utjelovit će Maja Šuput kako joj i priliči. „On je meni kombinacija Chuck Norrisa s brkovima Charles Bronsona!“ zaključila je Maja koja će otpjevati njegovi poznatu pjesmu 'Dal se sjetiš nekad mene' te dodaje: „Ovo će i meni biti iznenađenje. Nevjerojatno je koliko on jednu laganu pjesmu, šansonu pjeva s toliko emocija.“


Ni pred Ivanom Šarićem nije nimalo lagan zadatak, utjeloviti zadarskog pjevača Tomislava Ivčića s pjesmom 'Večeras je naša fešta'. „Ispočetka mi je bilo jako drago, a onda mi je postala frka jer je to ipak zadarska legenda, moram opravdati očekivanja Zadrana. On je pojava, on je gospodin! „rekao je Ivan i dodao: „Ja ću feštat tamo, narezat pršuta i sira, a koje bodove dobijem, nema veze!“ Hoće li Ivan uspjeti opravdati očekivanja svojih Zadrana, ne propustite doznati.


I ove nedjelje očekuju nas brojne uzbudljive transformacije. Tako će Saša Lozar imati zadatak utjeloviti škotsku pjevačicu Annie Lennox popularnog britanskog glazbenog sastava Eurythmics s pjesmom 'Sweet dreams', Renata Sabljak bit će američka soul, R&B i pop pjevačica, te glumica Diana Ross iz grupe The Supremes s pjesmom 'Can't Hurry love', dok ćemo Dušana Bućana gledati kao Samanthu Fox, koja slovi za seks simbol osamdesetih, a pjevat će njezinu hit pjesmu 'Touch me'. Ivana Marić na pozornici će se pojaviti kao Pink s pjesmom 'Get The Party Started', a Maja Posavec bit će Eminem s pjesmom 'Real Slim Shady'.


Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju