Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu Nove TV gledat ćemo Giuliana čije transformacije iz prve sezone u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nedu Ukraden, Tarkana i Loua Begu još uvijek pamtimo

2. sez., 8. ep.

Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu Nove TV gledat ćemo Giuliana čije transformacije iz prve sezone u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nedu Ukraden, Tarkana i Loua Begu još uvijek pamtimo. Sada će Giuliano uživati u sjajnim transformacijama natjecatelja druge sezone, ali im i udijeliti neki praktičan savjet iz prve ruke. Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, Princea, s hit pjesmom 'Kiss' utjelovit će sjajna Renata Sabljak. Atmosferu u studiju zapalit će Maja Šuput kao Donna Summer s pjesmom 'Hot Stuff', a nakon brojnih muških uloga, presretna je što je konačno žena. „Prvo, ona je top diva, drugo pjesma mi je ludilo! Ona ima vrlo minimalizirane pokrete. Možda je original malo prespor, ja bi ga još nabrijala.“ rekla je Maja.

Pobjednika prošle epizode, Luku Bulića, sada ćemo gledati u jednoj nježnijoj varijanti. „Rekoh sebi: Oh, zaboga!“ prisjetio se Luka svoje prve reakcije na velšku pjevačicu Duffy. Kako kaže, najviše ga brine to što ne zna kako će postati slatka cura, a brine ga i koreografija iz spota. Baš kao i Luka, i Ivana Marić priupitala je gljivu što joj je skrivila. Nakon sjajne transformacije u Jacquesa Houdeka, Ivana će ovoga puta utjeloviti jednu od legendi hrvatske glazbene estrade, Duška Lokina. 'Dobro jutro Dalmacijo' zapjevat će Ivana na bini sigurna da će ga odraditi s guštom i veseljem. Ivana Šarića vidjet ćemo transformiranog u Ellu, Sašu Lozara kao Leann Rimes, Dušana Bućana gledat ćemo kao Boney M, a Maju Posavec kao Toni Braxton.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju