Luka Bulić odnio je treću pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a ovoga puta oduševio je s pjesmom 'Nessun dorma' eminentnog talijanskog tenora Luciana Pavarottija.

Luka Bulić odnio je treću pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a ovoga puta oduševio je s pjesmom 'Nessun dorma' eminentnog talijanskog tenora Luciana Pavarottija. Članica žirija i operna pjevačica Sandra Bagarić toliko je uživala u Lukinoj izvedbi da svoje oduševljenje nije mogla sakriti: „Bravo, bravo, bravo! Prvo bravo za izgled, bravo za masku, bravo za tvoj izlazak, njegov gengavi izlazak, bravo za to što si bez gestikulacije velike mimike skinuo Pavarottija, za eleganciju, frazu, za legato, za dinamiku. Zaista bravo, bravo! Ovo je večeras za mene vincero!“ Tomo je kazao kako je bio jednostavno fantastičan, a Đuro je priznao da je bio na rubu suza. „Sve su rekli. To je takav doživljaj, ja sam se naježila i malo zaplakala. Stvarno si me dirnuo u srce i čestitam maski između ostalog!“ - komentirala je pridružena članica žirija, glumica Sanja Vejnović.


Hvala svima koji su mi dali bodove! Hvala šminki i kostimu, oni su se zbilja naradili danas na meni I trud se isplatio!“ - kazao je Luka nakon proglašenja te odabrao udrugu za obitelj 'Volim život' iz Koprivnice kojoj će Nova TV donirati iznos od 10 tisuća kuna.


Sašu Lozara koji je utjelovio Louisa Primu s pjesmom 'Just A Gigolo', Tomo je prozvao apsolutnim kraljem svinga. „Iznenađuje me da tvoja duša ima toliko registara, svaki put doneseš neki novi lik, neki novi čovjek se pojavi pred nama.“ poručio mu je Đuro, a Sandra je konstatirala kako je s ovakvom vrstom glazbe, za nju zabavna glazba stala i dodala: „Toliko si uživao i scenski i glumački, fantastičan si!“


U kontroverznu pjevačicu Lady Gagu transformirala se Maja Šuput i s pjesmom 'Bad Romance' zauzela visoko treće mjesto na ljestvici. „Napravili ste stvarno sjajan show. Ovo je jedna od boljih točki koje smo gledali do sada. Tvoj glas ne treba komentirati, ali ovo koreografija, plesa, sve je bilo prekrasno!“ komentirao je Đuro, a Sandra je zaključila kako je Lady Gagu skinula bolje od nje same. Sanja Vejnović joj je poručila: „Oduvijek si dobro pjevala, ali ovo me stvarno fasciniralo. Izašla si iz svog faha. Predivno izgledaš, divno plešeš i koreografija je bila izvrsna!“


Ivana Šarića gledali smo kao kralja popa Michaela Jackosna s pjesmom ' Smooth Criminal ' za kojeg je Đuro zaključio kako je bio jako dobar te da svakako ne može biti gore nego kada smo ga gledali kao Ellu. „Jako puno posla. Na momente si se isključivao. Sve razumijem, to da si krakat, a on malen i možda je još malo trebalo ispotencirati njegovu energiju. Sve u svemu, jako dobro, ali još malo mi je falilo.“ rekla mu je Sandra.


'Holding Out For A Hero' pjevala je Renata Sabljak kao Bonny Tyler, a Sanja joj je poručila kako je ona njezin heroj. Sandra joj se zahvalila što je dio ove ekipe, Đuro kazao kako je nastup zračio kao nekakva radijacije te će se poslije emisije morati pregledati, a Tomo je komentirao: „Ja sam se bojao ove pjesme jer su meni pjesma i spot užasno dosadni, ali ti si potpuno to preokrenula u nešto drugo. Jako mi se sviđa što ima i dramski, kazališni pogled na sve to. Djelovalo je kao dio nekog mjuzikla. Apsolutno fantastično.“


Pohvale žirija odnijela je i Ivana Marić s transformacijom u Nelly Furtado i pjesmom 'Maneater'. „Ovo je bio tvoj najenergičniji nastup do sada. Ovo lomljenje u struku i u isto vrijeme intoniranje tako precizno je stvarno vrhunski profesionalizam!“ izjavio je Đuro.


Miljenika žena Zdravka Čolića, utjelovio je Dušan Bućan. Zapjevao je njegovu hit pjesmu 'Pusti, pusti modu', a Sandra mu je poručila da je konačno propjevao u showu. „Ne znam što mi je draže, ove bijele špičoke ili duga kosa. Izvrstan si bio, stvarno dobar!“ komentirala je Sanja, a Tomo je zaključio kako se svaki put veseli njegovom nastupu i kako je u uzlaznoj putanji.
Ivana Dečaka iz grupe Vatra, s pjesmom 'Tango' utjelovila je Maja Posavec, a da je profesionalno obavila svoj zadatak i donijela energiju i zabavu na scenu, složio se žiri. „Baš si slatki Dečak! Sve najbolje! Ja sam uvijek od početka ove emisije bila fascinirana kao gledatelj, a sada bogami kao insider uživam!“ kazala je Sanja.

U sljedećoj emisiji pobjednika Luku Bulića gledat ćemo kao Marvina Gayea, Ivana Šarića kao Nicki Minaj, Maju Šuput kao Rickyja Martina, Sašu Lozara kao Roda Stewarta, Renata Sabljak bit će Cee Lo Green, Dušan Bućan utjelovit će Cameo, Ivana Marić Gazde, a Maja Posavec grupu Svileni.

Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju