„Nešto sam se malo pobunio na početku, ali sad mogu reći: hvala gljivo!“ zaključio je Saša, a o čemu se točno radi gledatelji će imati priliku provjeriti već u nedjelju.

Dvije epizode su već iza nas, a Saša je svojim nevjerojatnim transformacijama osvojio srca publike diljem zemlje. U prvoj emisiji odnio je pobjedu kao Maja Blagdan s pjesmom Sveta ljubav, u drugoj je ostavio gledatelje bez daha transformacijom u Etona Johna, a ono što slijedi ove nedjelje svakako vrijedi ne propustiti.

Definitivno najveći izazov kod ovoga nastupa će mi biti vokalno se približiti Jeleni Rozgi.“ kazao je Saša kojega ćemo gledati u liku Jelene Rozge a pjevat će njezinu hit pjesmu 'Nirvana'.
Sasvim je neminovno da će Sašin nastup biti popraćen ovacijama, a u prilog tome ide i komentar Tome in der Mühlena koji će mu poručiti: „Mislim da ti zbilja nakon ovoga možeš razmišljati o promjeni stila karijere!“„Nešto sam se malo pobunio na početku, ali sad mogu reći: hvala gljivo!“ zaključio je Saša, a o čemu se točno radi gledatelji će imati priliku provjeriti već u nedjelju.

Osim Saše, zahtjevan zadatak imat će i njegov kolega Luka Bulić kojemu je gljiva u prošloj epizodi kao pobjedniku zadala transformaciju u jednu od najvećih diva – Celine Dion. Tako će Luka izvesti najveću baladu 90-ih godina, ljubavnu pjesmu iz filma Titanik - 'My heart will go on'. „Celine Dion – veliki zalogaj. Ja ne znam kako od Massima postati Celine Dion, osim što ona isto rukom radi. Zbilja zahtjevno!“ našao je Luka poveznicu između Massima i Celine Dion.


Osim Luke, i Renata Sabljak imat će za zadatak utjeloviti glazbenu divu. S pjesmom 'I wanna dance with somebody' transformirat će se u Whitney Houston. Ivana Marić bit će Gwen Stefani, a Ivan Šarić ići će na tamnjenje kože kako bi mogao utjeloviti legendarnog Boba Marleya s pjesmom 'No woman, no cry.' Transformaciji u suprotan spol bit će podvrgnuti i Maja Šuput kao Robin Thic, Dušan Bućan kao Meghan Trainor, a Maju Posavec očekuje transformacija u Milu Kekina iz grupe Hladno pivo.


Ne propustite treću epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!


Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica -Tvoje lice zvuči poznato
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju