Hit show koji je rušio rekorde gledanosti s prvom sezonom ponovno će zabavljati gledatelje Nove TV od ove jeseni!

Hit show koji je rušio rekorde gledanosti s prvom sezonom ponovno će zabavljati gledatelje Nove TV od ove jeseni, a transformacija će se u novim nastavcima showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' prihvatiti osmero novih natjecatelja. Produkcija showa potvrđuje da su Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić nova postava urnebesno zabavnog i iznimno popularnog showa.

''Tvoje lice zvuči poznato'' program je po kojem ćemo definitivno pamtiti prošlu godinu - svaku epizodu popularnog showa u prosjeku je pratilo više od milijun gledatelja, čak 52 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima te je s ovim rezultatima ova emisija ponosno stala na tron zabavnog programa.

Popularni plesno pjevački licencni show dolazi iz kreativne radionice ''Endemola'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, a oduševio je gledatelje ne samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta. Da je TLZP jedan od najzabavnijih televizijskih formata svjedoče i podaci istraživanja internacionalne agencije Eurodata TV. Posljednji izvještaj ove agencije (''One TV Year In The World Report'') koji se odnosi na kretanja gledatelja u čak 90 TV tržišta u 2014.godini, navodi kako je show ''Tvoje lice zvuči poznato'' najgledaniji program osim u Hrvatskoj na Novoj TV i u Latviji (TV3) i Vijetnamu (VTV3). Unutar TOP 3 najgledanijih programa ovaj show je i u Sloveniji, Mađarskoj i Estoniji, a veliku popularnost postiže i u Portugalu i Grčkoj.

Produkcija Nove TV najavljuje još zabavniju novu sezonu s vrhunskim zabavljačima koji će se i ove godine kao natjecatelji showa boriti zadiviti žiri svojim transformacija i to sve u humanitarne svrhe jer će svakom svojom pobjedom osigurati novčane donacije za one kojima je pomoć najpotrebnija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju