U posljednjoj epizodi novih 30 natjecatelja pokušalo je proći prvu razinu, no bezuspješno.

98.ep - 9. prosinca

U posljednjoj epizodi novih 30 natjecatelja pokušalo je proći prvu razinu, no bezuspješno. Tog su dana jedino dvije nove zvijezde dostigle uspjeh. Yuji Urushihara i Hitoshi Kanno kvalificirali su se i trenutno su jedini natjecatelji koji su prošli prvu razinu. U ovoj epizodi novih 20 natjecatelja dobit će priliku da svladaju prvu razinu. Među njima je favorit i zvijezda turnira Toshihiro Takeda.

99.ep - 10. prosinca

Prva je razina bila porazna za 93 natjecatelja. Unatoč malim šansama, pet sjajnih sportaša uspjelo se probiti do druge razine. TV-zvijezda Hiromichi Sato, trkač Yoshiyuki Okuyama i alpinist Lee Yen Chi uspjeli su doći do kraja, a još su se dvojica pridošlica, Yuji Urushihara i Hitoshi Kanno, uspjela izboriti za drugu razinu. Njih se petorica pripremaju za sljedeći korak, a dvojica najžešćih natjecatelja i zvijezda turnira čeka svoju priliku da se obračuna s prvom razinom.

100.ep - 11. prosinca

Devedest i pet natjecatelja nije uspjelo prijeći prvu razinu, uključujući veterana turnira Amerikanca Levia Meeuwenberga. Pet je natjecatelja došlo do druge razine, koju je njih četvero uspjelo proći. Bivši trkač Yoshiyuki Okuyama, profesionalni alpinist Lee Yen Chi, gimnastičar Hitoshi Kanno i prodavač cipela Yuji Urushihara suočit će se s trećom razinom. Na toj će razini morati pokazati snagu gornjeg dijela tijela, a dosad je nitko nije prošao.

101.ep - 12. prosinca

Dvije su godine prošle od posljednjeg ženskog turnira, na kojem nijedna od sto natjecateljica nije uspjela doći do kraja. Na novoj prvoj razini četiri će žene istovremeno pokušati svladati prvi razinu. Međutim, nijedna neće uspjeti pa će dobiti novu priliku na drugom turniru.

102.ep - 13. prosinca

60 natjecateljica suočile su se s potpuno novim poligonom. Četiri su se žene borile istovremeno jedna protiv druge. Utrkivale su se s vremenom i borile jedna protiv druge, pokušale doći do crvenih zastavica koje su ih čekale na ciljnoj liniji. Samo 12 njih uspjelo je preživjeti. Danas će se preostalih 40 suočiti s teškim poligonom i boriti se za konačnu pobjedu. Među najboljima danas je Amerikanka, Playboyeva zečica Sarah Jean Underwood.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju