Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

75.ep - 10. studenog

Na posljednjem turniru, nindža ratnik Makato Nagano, šokirao je svijet postignuvši nemoguće: postao je drugi čovjek u povijesti turnira koji je prošao sve četiri razine i zaradio naslov nindža ratnika. Nakon Naganova uspjeha, cijeli je poligon promijenjen i zbog iznimno teških zapreka, ova je razina postala razinom najvećeg neuspjeha dosad. U ovoj posebnoj epizodi vidjet ćemo kakve brutalne zapreke čekaju nove natjecatelje. Vidjet ćete i ekskluzivne intervjue s nekim zvijezdama turnira, kao i nikad viđene snimke gradnje nevjerojatno teškog novog poligona.

76.ep - 11. studenog

Na posljednjem turniru nijedan od sto natjecatelja nije izdržao tako teške zapreke. Ovoga puta američke nindže dolaze se igrati. Pobjednik turnira američkih nindža, Colin Bell, i viceprvak Brett Sims, dolaze na povijesni susret. Odabrani su da pređu pola svijeta i pridruže se najboljim natjecateljima. Colin i Brett morat će dati sve od sebe jer ovaj je poligon najteži dosad. Natjecatelji će se suočiti s potpuno novim razinama punim nemilosrdnih zapreka osmišljenih kako bi srušile i najiskusnije natjecatelje. Na prvoj razini sudionici imaju samo 115 sekunda da prođu nezamislivo težak izazov.

77.ep - 12. studenog

Sto neustrašivih natjecatelja okupilo se kako bi se suočili s najtežim poligonom, a ovog su puta među njima zvijezde turnira američkih nindža. Natjecatelje čekaju najteže zapreke, a među njima su i američke nindže. Stotine gledatelja pratilo je taj turnir, a student Colin Bell došao je do vrha. Danas će morati testirati svoju fizičku spremu u borbi protiv zvijezda nindža ratnika. Suočit će se s najtežim zaprekama dosad. Posljednji put je njih 40, uključujući viceprvaka Bretta Simsa, došlo do prve razine. Nažalost, za njih je bila preteška i nitko nije uspio doći do kraja.

78.ep - 13. studenog

Na pretprošlom turniru Makoto Nagano ušao je u povijest kao drugi osvajač turnira nindža ratnika. Nakon te pobjede, čitav je poligon redizajniran te su dodane nove, još teže zapreke, a natjecatelji su platili cijenu. Samo je jedan, vatrogasac Yasushi Yamada, imao dovoljno snage da dođe do cilja i nastavi na drugoj razini.

79.ep - 14. studenog

Planina Midoriyama opet je promijenjena, a sto žena suočit će se s najtežim testom ravnoteže i brzine. Nakon tri uzastopne pobjede Ayako Miyake, osmišljen je novi, još teži poligon. Put do Midoriyame nije lagan, a prije početka, zavirit ćemo iza kulisa i vidjeti kako su natjecateljice došle ovamo. Vidjet ćete preliminarne krugove na kojima su izabrane potencijalne prvakinje. Upoznat ćete četiri dame koje su obučavale muške zvijezde turnira.

80.ep - 15. studenog

Vratile su se nindža ratnice. Stotinu dražesnih i snažnih sportašica okupilo se u podnožju planine Midoriyame. Spremne su podvrgnuti svoja tijela i umove najtežem testu dosad. One će riskirati svoj ponos i želju da postanu prvakinje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju