Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

86.ep , ponedjeljak 8. travnja

Nekoliko natjecatelja iz prošlosti vraća se na Midoriyamu kako bi pokušali prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. U prošlo je epizodi njih 30 pokušalo prijeći prvu razinu, no nitko nije uspio, među njima je i prvi pobjednik turnira nindža ratnika, bivši ribar Kazuhiko Akiyama. No čak je i on završio u vodi. Danas se 30 novih natjecatelja punih nade priprema za osvajanje ove teške razine.
 

87.ep, utorak 9. travnja

U posljednje dvije epizode 60 natjecatelja punih nade suočilo se nemilosrdnim zaprekama prve razine, no za većinu njih bile su preteške. No nadu je vratio Yoshiyuki Okuyama koji je inspirativnim nastupom uspio doći do kraja prve razine.
 

88.ep, srijeda 10. travnja

U posljednjoj epizodi 30 natjecatelja suočava se s prvom razinom, no samo je jedan prošao dalje. Kad se činilo da je nada potpuno nestala, Amerikanac Levi Meeuwenberg vratio je vjeru. Osim što je postao drugi natjecatelj koji je preživio prvu razinu, učinio je to 18 sekunda prije kraja. U ovoj epizodi deset posljednjih natjecatelja suočit će se sa zaprekama, a među njima su i neki najbolji sportaši: gimnastičar, zvijezda turnira, itd. Žele li pobijediti, morat će se usredotočiti.
 

89.ep, četvrtak 11. travnja

Kako bi obilježili dvadeseto natjecanje, nekoliko natjecatelja s prošlih turnira vratilo se na Midoriyamu kako bi pokušalo prijeći najnoviji poligon, zajedno s novim natjecateljima. Morat će dati sve od sebe jer ove četiri razine najteže su dosad. Na kraju epizode samo su tri natjecatelja uspjela doći do kraja prve razine. Prvi je Yoshiyuki Okuyama koji je oduševio publiku svojom brzinom i ostvarenim ciljem prije isteka vremena. Slijedi Levi Meeuwemberg koji je prozujao kroz prvu razinu i došao do kraja 16 sekunda prije isteka vremena.
 

90.ep, petak 12. travnja

Prije planine Midoriyame, prije Makota Nagana, prije negoli je voda bila mutna i prije negoli su se debla kotrljala... Sto je natjecatelja došlo izdaleka kako bi se suočilo s golemim zatvorenim poligonom, osmišljenim da testira granice ljudske izdržljivosti. „Sasuke“, kako ga Japanci zovu, uskoro je postao hit koji bi se mogao pretvoriti u svjetski fenomen. Tisuće sportaša došlo je prihvatiti taj izazov, no samo njih troje je uspjelo doći do kraja. 11 godina nakon prvog turnira, poligon se proširio i razvio. No davne 1997. bio je potpuno nov i natjecatelji su bili nepoznati. U ovoj posebnoj epizodi vidjet ćete prve pokušaje nindža ratnika, upravitelja benzinske pumpe Shinga Yamamota, mnogo prije negoli su nindža ratnici postali zvijezde.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju