Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

20.ep - 7. siječnja
Preskakivanje čunjeva uzelo je svoj danak, a kotrljanje s deblom i skok na mrežu bili su preteški za većinu preostalih natjecatelja. No dvojica su bila uspješna i prelaze na drugu razinu. Prvi je na redu smetlar, Shinji Kobayashi, čiji je trening očito učinkovit s obzirom na to da je završio razinu nevjerojatnih 17,6 sekunda prije kraja. Potom trampolinist Shunsuke Nagasaki koji je oduševio publiku završivši prvu razinu 9,6 sekunda prije kraja. On je ujedno i najmlađi natjecatelj koji je prošao prvu razinu. Prva dva finalista pripremaju se za nastavak, a sljedećih 40 započinje s prvom razinom.

21.ep - 8. siječnja
40 snažnih natjecatelja borilo se za pobjedu na planini Midoriyami, a najboljih devet uspjelo je u svojem naumu te prelazi na drugu razinu. Vidjet ćemo novaka Terukazua Ishikawu koji završava razinu s impresivnim rezultatom: 21,6 sekunda prije kraja. Nakon njega slijede olimpijci Paull Hamm i Yordan Yovchev koji daju sve od sebe i prolaze dalje. Zatim prvak u plivanju Kosuke Yamaguchi prelazi razinu bez greške i završava je nevjerojatnih 24,6 sekunda prije kraja. Svih devet finalista pridružit će se dvojici iz prošlog nastavka.

22.ep - 9. siječnja
14 natjecatelja pokušat će prijeći kaznenu razinu, a četvorica će pasti. No deset nevjerojatnih ratnika ide dalje na treću razinu. Upravitelj benzinske stanice Shingo Yamamoto posljednji je. Pridružit će mu se: Masaki Kobayashi, profesionalni sportaš Naoki Iketani, zvijezda natjecanja Toshihiko Takeda i Shinki Kobayashi, novak Terukazu Ishikawa, Makoto Nagano i Hiroyuki Asaoka, srebrni olimpijac Yordan Yovchev i plivač Kosuke Yamaguchi. Najteži izazovi tek slijede.

23.ep - 10. siječnja
Sto vještih i odlučnih ratnika započinje s natjecanjem u kojem mora prijeći četiri zapreke planine Midoriyame, no nijedan neće doći do kraja. U povijesti natjecanja samo je jedan uspio u tome. Nakon današnjih borbi snage i spretnosti, natjecatelji mogu vidati rane i svoja povrijeđena ega prije negoli se počnu pripremati za buduća natjecanja.

24.ep - 11. siječnja
Danas 50 natjecatelja prihvaća izazov. Vrućina otežava natjecanje, preskakivanje zapreka uzelo je danak, a razočaranje se osjeća u zraku. Najmlađi natjecatelj Kota Honma zamalo da nije uspio, a dan je bio loš i za japanskoga ponajboljeg komičara. Dvojica natjecatelja Shunsuke Nagasaki i Yasushi Yamada prošli su prvu razinu. No 50 natjecatelja tek čeka svoj red i pobjednik može biti tko od njih.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju