Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

41.ep - 5. listopada

Sto nestrpljivih natjecateljica čekaju teške zapreke, no gotovo su sve pale. Od nestabilnog kamenja, do vjetrenjače i rakete, većina natjecateljica nije pokazala spremnost za nastavak. No četiri najodlučnije preživjet će današnju razinu i prijeći na sljedeću.

42.ep - 6. listopada

Stigli smo do kraja turnira. Sto natjecateljica silno je htjelo svladati planinu Midoriyamu i četiri teške razine. Za sve su više natjecateljica zapreke bile preteške, no dvije su uspjele doći do posljednje razine.

43.ep - 7. listopada

Danas počinje još jedan turnir nindža ratnika za sto novih natjecatelja. Na prvoj razini sudionici imat će 75 sekunda da prijeđu fizički zahtjevnu razinu. Na drugoj razini imat će samo 50 sekunda da prežive složeni labirint prijetećih čekića, pokretnih traka i teških zidova. One koje prođu to, imat će 30 sekunda da se popnu na strašnu metalnu planinu.

44.ep - 8. listopada

Sto natjecatelja stiglo je u podnožje planine. Iako će većina pasti, trojica će preživjeti zahvaljujući svojoj snazi volje. Pridružit će im se majstori borilačkih vještina Shane Kosugi i Kane Kosugi. Na drugoj razini suočit će se s još težim zaprekama.

45.ep - 9. listopada

Sto natjecatelja spremno je za prvu razinu, no rezultati nisu baš bajni. Iako je većina nije uspjela prijeći, pet natjecatelja uspjelo je izboriti drugu razinu. Čekaju ih još teže zapreke koje moraju prijeći u samo 50 sekunda pa preživjeli moraju dati sve od sebe. Oni najhrabriji i najspremniji doći će do treće razine gdje ih čekaju još veći izazovi.

46.ep - 10. listopada

Danas započinje još jedan turnir i novih sto natjecatelja jedva čeka krenuti. Hoće li prokletstvo loše sreće napokon biti uništeno? Na prvoj razini natjecatelji imaju 75 sekunda da dokažu svoje atletske sposobnosti. Oni koji uspiju idu na novu drugu razinu. Ondje će imati samo 50 sekunda da se probiju kroz labirint padajućih zidova i lanaca. Treća razina čeka preživjele s nizom strašnih zapreka koje će dovesti njihove gornje dijelove tijela do granice izdržljivosti. I na posljednjoj razini oni koji su dovoljno snažni da stignu do nje imat će 30 sekunda da se popnu do tornja koji se nazire u daljini.

47.ep - 11. listopada

Novih 50 natjecatelja sanja o prelasku teških zapreka, no većina će ih poniženo pasti u vodu. Unatoč teškoćama prve razine, šestorica su je uspjela prijeći. Pridružit će se studentu fizike Hironoriju Kubokiju i dostavljaču Kenjiju Takahashiju. Ti ratnici prijeći će na novu drugu razinu, a ne znaju kakva ih muka ondje čeka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju