Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

79.ep - 3. kolovoza

Planina Midoriyama opet je promijenjena, a sto žena suočit će se s najtežim testom ravnoteže i brzine. Nakon tri uzastopne pobjede Ayako Miyake, osmišljen je novi, još teži poligon. Put do Midoriyame nije lagan, a prije početka, zavirit ćemo iza kulisa i vidjeti kako su natjecateljice došle ovamo. Vidjet ćete preliminarne krugove na kojima su izabrane potencijalne prvakinje. Upoznat ćete četiri dame koje su obučavale muške zvijezde turnira.

75.ep. - 4. kolovoza

Na posljednjem turniru, nindža ratnik Makato Nagano, šokirao je svijet postignuvši nemoguće: postao je drugi čovjek u povijesti turnira koji je prošao sve četiri razine i zaradio naslov nindža ratnika. Nakon Naganova uspjeha, cijeli je poligon promijenjen i zbog iznimno teških zapreka, ova je razina postala razinom najvećeg neuspjeha dosad. U ovoj posebnoj epizodi vidjet ćemo kakve brutalne zapreke čekaju nove natjecatelje. Vidjet ćete i ekskluzivne intervjue s nekim zvijezdama turnira, kao i nikad viđene snimke gradnje nevjerojatno teškog novog poligona.

80.ep - 5. kolovoza

Vratile su se nindža ratnice. Stotinu dražesnih i snažnih sportašica okupilo se u podnožju planine Midoriyame. Spremne su podvrgnuti svoja tijela i umove najtežem testu dosad. One će riskirati svoj ponos i želju da postanu prvakinje.

81.ep - 6. kolovoza

Još su jednom poznate zapreke planine Midoriyame redizajnirane kako bi istestirale natjecateljice. Na ovom turniru svih sto natjecatelja bit će žene. Tri puta zaredom jedna je natjecateljica Ayako Miyake uspjela svladati cijeli poligon. Sad počinje još jedan turnir, a zapreke su još teže. Na prvoj razini natjecateljice imaju 90 sekunda, a brzina će biti ključna za nastavak natjecanja. One koje izdrže, otkrit će da zapreke postaju teže sa svakom razinom.

82.ep - 7. kolovoza

Još su jednom poznate zapreke planine Midoriyame redizajnirane kako bi istestirale natjecateljice. Prošli je put njih 40 došlo do prve razine, no njihov je trud bio uzaludan. Sve su poražene, a za to je kriva nova zapreka koja se sastoji od dva debla postavljenih tako da i najspremnije natjecateljice gube ravnotežu. Nakon 40 propalih pokušaja, čini se da je pobjeda nemoguća misija. Međutim, natjecateljice imaju asa u rukavu.

83.ep - 8. kolovoza

Prošli je put 30 natjecateljica dobilo priliku da prođe novu razinu, no njihovi su pokušaji bili uzaludni. 29 hrabrih natjecateljica nije ih moglo prijeći te su završile u vodi. Zapravo, samo je jedna, bivša nindža ratnica i finalistica Rie Komiya prošla do druge razine. Hoće li ostati sama ili će među novih 30 natjecateljica još koja biti uspješna?

84.ep - 9. kolovoza

Došli smo do najteže prve razine u povijesti turnira. Nove su zapreke osmišljene tako da ruše sve po redu i rezultati su poražavajući. Od sto žena ratnica, njih 96 poraženo je. No četiri nevjerojatne natjecateljice postigle su ono nemoguće i došle do druge razine. Zabavljačica Rie Komiya prva je prošla dalje. Tu je i Maho Tanaka koja je uspjela doći do cilja 20 sekunda prije isteka vremena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju