Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

22.ep - 3. lipnja

Četrnaest natjecatelja pokušat će prijeći kaznenu razinu, a četvorica će pasti. No deset nevjerojatnih ratnika ide dalje na treću razinu. Upravitelj benzinske stanice Shingo Yamamoto posljednji je. Pridružit će mu se: Masaki Kobayashi, profesionalni sportaš Naoki Iketani, zvijezda natjecanja Toshihiko Takeda i Shinki Kobayashi, novak Terukazu Ishikawa, Makoto Nagano i Hiroyuki Asaoka, srebrni olimpijac Yordan Yovchev i plivač Kosuke Yamaguchi. Najteži izazovi tek slijede.

23.ep - 4. lipnja

Sto vještih i odlučnih ratnika započinje s natjecanjem u kojem mora prijeći četiri zapreke planine Midoriyame, no nijedan neće doći do kraja. U povijesti natjecanja samo je jedan uspio u tome. Nakon današnjih borbi snage i spretnosti, natjecatelji mogu vidati rane i svoja povrijeđena ega prije negoli se počnu pripremati za buduća natjecanja.

24.ep - 5. lipnja

Danas 50 natjecatelja prihvaća izazov. Vrućina otežava natjecanje, preskakanje zapreka uzelo je danak, a razočaranje se osjeća u zraku. Najmlađi natjecatelj Kota Honma zamalo da nije uspio, a dan je bio loš i za japanskoga ponajboljeg komičara. Dvojica natjecatelja Shunsuke Nagasaki i Yasushi Yamada prošli su prvu razinu. No 50 natjecatelja tek čeka svoj red i pobjednik može biti tko od njih.

25.ep - 6. lipnja

30 natjecatelja prihvaća izazov. Vlada strašna vrućina, zakrivljeni zid prevelika je zapreka za mnoge ratnike i razočaranje se osjeća u zraku. Katsumi Yamada, nindža ratnik, poražen je na mostu oštrica nakon ispadanja iz sigurnosne omče. Nastup Paula Hamma izgledao je obećavajuće, no ponestalo mu je vremena. Toshihiro Takeda, vatrogasac, prošao je prvu razinu s najboljim prolaznim vremenom. Završio ju je čak 23 sekunde prije kraja. Gimnastičar Morgan Hamm završio je razinu 9,5 sekunda prije kraja.

26.ep - 7. lipnja

Sto natjecatelja prihvatilo je izazov, a njih 93 su eliminirana. Preskakanje zapreka i zakrivljeni zid bili su preteški za mnoge, a velika vrućina uzima svoj danak. No unatoč teškim uvjetima tri natjecatelja danas će biti uspješna i doći do druge razine. Prvi je Shingo Yamamoto, upravitelj benzinske stanice, zatim Makoto Nagano, ribar koji je trenirao na svojem ribarskom čamcu, i Bunpei Shiratori kojeg će vrućina potpuno iscrpiti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju